Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Pripravite kožo na vaš poseben dogodek!

24. maj 2019 | Novice

Pomladni meseci so meseci praznovanja, svetlosti in dobrega vremena. Sonce začne sijati bolj močno, dnevi se podaljšajo, poletje je tik za vogalom,… Hkrati pa je ta čas tudi poln dogodkov, pa naj bo to poroka, krst ali šolski zaključek. Za dober celostni izgled je poleg izbire idealne obleke in dodatkov, prav tako pomembna tudi predpriprava kože.

Prva stvar na katero vas moramo opomniti je, kako pomembno je skrbeti zase - tako zunaj kot znotraj, če želite ohraniti lepoto in zdravje kože skozi celo leto. Potrebno je slediti vrsti osnovnih pravil, kot so vztrajnost in sledenje letnim časom pri izbiri primernih izdelkov za nego kože. Doslednost je namreč osnova zdravega dermisa, saj je skrb za kožo skozi vse leto s pravimi izdelki ključ do popolnosti.

Počitek

Prvi nasvet za žarečo kožo, ki ga lahko začnete upoštevati takoj, je dovolj počitka. Pomembno je, da vsaj teden dni pred dogodkom dobro spite (med 7 in 8 ur). To bo preprečilo pepelnato, pusto barvo polti, ki jo spremljajo temni krogi ali zabuhlost pod očmi.

V primeru, da se z njimi borite že dlje časa, jih poskusite odstraniti z nekaj domačimi triki. Na kritičen predel pod očmi položite led ali prekrijte celotno oko z rezino kumare, ki je ena izmed najbolj znanih naravnih zdravil. Še en učinkovit nasvet je, da postavite kremo za okoli oči v hladilnik, tako da je v trenutku nanosa hladna.

Toda vse to ne prekosi uporabe prave kozmetike. Tako je, izbira pravih krem ali kozmetike je bistvenega pomena za čudovit izgled. Še posebej pred pomembnim dogodkom vam svetujemo uporabo ene izmed Casmara Algae Peel-Off maske (maska za obraz z algami). Njihov hladilni učinek in nanos čez predel oči omogočata, da se oteklost okoli oči zmanjša takoj po negi.
Pijte veliko vode

Že poznate vse prednosti pitja 2 litrov vode na dan? To poskusite storiti še posebej v dneh pred dogodkom. Preprečili boste dehidracijo in opazili, da je vaša koža bolj čvrsta in zadostno navlažena.

Očistite svoje telo

Očistite svoje telo v tednu pred dogodkom tako, da zaužijete veliko živil z diuretičnim in razstrupljevalnim učinkom. Skrb od znotraj se odraža tudi zunaj. Ne pozabite, da je dobra prehrana skozi vse leto ključnega pomena za lepo kožo.

Kožo na obrazu očistite vsak dan

Dnevno čiščenje obraza je osnovni korak za vzdrževanje zdrave in mlade kože, ne glede na to, ali nosimo make-up ali ne. V idealnem primeru bi jo morali očistiti dvakrat na dan, zjutraj in zvečer, temu pa naj sledi običajna rutina nege kože. V dnevih, ki vodijo do dogodka, ne preskočite nobenega koraka: vsak dan odstranite ličila, očistite, tonirajte in navlažite kožo!

 S čiščenjem obraza namreč odstranimo odmrle kožne celice in odvečno maščobo, očistimo vse ostanke iz okolja, ki so se kopičili na naši koži ves dan. Na ta način omogočimo koži, da se regenerira, očisti in naravno oskrbi s kisikom.

Pri razstrupljanju in pomlajevanju kože vam bo v veliki meri pomagal dober, ne-abrazivnen piling. Uporabite Natural Peeling Tri-Active, inteligenten naravni piling za obnavljanje celic, ki vlaži in gladi mikro površino kože.

Izboljšajte stanje kože s salonskim tretmajem


Predati nego kože v roke strokovnjaka zagotavlja zajamčene rezultate. V tednih pred dogodkom dopolnite dnevno nego vaše kože s profesionalnim čiščenjem kože, znanim tudi kot higiena obraza. Priporočamo vam obisk salona, ki nudi naslednja Casmarina tretmaja.

PURIFYING TREATMENT je ekskluziven tretma za čiščenje in oskrbo s kisikom, ki s tehnologijo mikro kapsul in čistim kisikom revolucionira obrazno nego. Purifying tretma je veliko več kot zgolj čiščenje kože; je revolucionarni tretma, ki kožo globinsko očisti brez uporabe kozmetičnih aparatov. Zunanje delovanje omogoča odstranitev nečistoč na površini kože in olajša odstranjevanje ogrcev. Od znotraj celice razstrupi, jih napolni s kisikom in energijo ter podaljša njihovo življenjsko dobo, s čimer je delovanje celic povrnjeno na 100 % raven.

Terapijo bi lahko nadaljevali s SKIN SENSATIONS terapijo. Skin Sensations je profesionalen personaliziran poživitveni tretma, ki je zaradi svoje multi-vitaminske in mineralne napredne formule popoln za nevesto ali goste na dogodku. Tretma deluje tako, da koži podari takojšnjo vitalnost – je kot injekcija vitaminov in mineralov. Na koži je vidna takojšnja izboljšanost vitalnosti, ki je primerljiva z mezoterapevtskimi vitaminskimi injekcijami. 



Tretma vsebuje tudi Gold Peel-Off masko; to je edinstvena obrazna maska z vsebnostjo 24-karatnega zlata, ki neguje, revitalizira in kožo učvrsti. Vsebuje esencialne elemente v sledeh, ki so še posebej potrebni za kožo, ki je skozi čas izgubila uravnoteženost. Maska znižuje temperaturo vaše kože za 6 °C, s čimer zagotavlja zmanjšane temne kolobarje okoli oči in ima učinek liftinga na celoten obraz.


Tovrstno strokovno tretiranje kože deluje že po prvem tretmaju, saj so individualne faze z enkratnim odmerkom idealne za zagotavljanje potrebne doze učinkovin, ki jih mora koža dobiti za takojšen učinek.

Nadaljujte nego doma z linijo Luxury


Luxury linija predstavlja izdelke, ki zagotavljajo injekcijo vseh bistvenih vitaminov, mineralov in elementov v sledovih, ki jih vaša koža potrebuje za ponovno vzpostavitev ravnotežja. To linijo izdelkov (serum, hranilno ali vlažilno kremo - odvisno od vaših potreb) uporabite tako zjutraj kot zvečer. Pomembno je, da na dan dogodka uporabite nežne izdelke. Začnite s čiščenjem obraza zjutraj, po čiščenju pa nanesite Luxury serum in kožo dobro navlažite z Luxury kremo.


NAGRADNA IGRA

Ker želimo, da na svoj poseben dogodek izgledate naravnost čudovito, smo pripravili nagradno igro z izjemno nagrado.
Podarili bomo set Casmara izdelkov v vrednosti 100,00 €.

Za sodelovanje v nagradni igri kliknite na naš Instagram profil in sledite navodilom, ki so zapisana v highligtu NAGRADNA IGRA.

Srečno nagrajenko razglasimo 28.5.2019.