Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Starpil



Špansko podjetje Maystar s.l., ki je proizvajalec izdelkov Starpil, je zasnoval mlad podjetnik Jesus Bonan s sanjami, da postane vodilno svetovno podjetje v sistemih za profesionalno odstranjevanje dlak. Njegove sanje so se izpolnile leta 1991, ko je izumil in patentiral inovativni roll-on sistem nanosa voska. Njegov sistem je bil pogosto posneman, še vedno pa v proizvodnji ostaja merilo. Po uspešnem patentiranju sistema in kasnejšem naglem prodiranju na tuje trge je leta 1999 španska gospodarska zbornica podjetju dodelila naziv hitro rastočega izvoznega podjetja. Danes podjetje še vedno dosega izjemne rezultate, saj ima več kot 5000 kupcev v 65 državah. Njihovi proizvodni, razvojni in poslovni prostori pa se nahajajo v novem, 5000 m² velikem objektu v kraju Torredembarra blizu Barcelone. Letno proizvedejo okrog 6 milijonov roll-on, več kot 700 ton voskov in številne druge proizvode. Cilji podjetja Maystar so nadaljevati z inovacijam, nenehno izpopolnjevati kvaliteto tako izdelkov kot tudi storitev in s tem dosegati zadovoljstvo kupcev. Z veseljem pa lahko napišemo tudi to, da naše podjetje Linea Kozmetika Boštjan Pečuh s.p. s podjetjem Maystar uspešno sodeluje in jih zastopa na slovenskem tržišču že od leta 1998.



Voskanje je eden izmed najbolj pogostih lepotnih tretmajev. Poleg tega da odstrani dlačice omogoči, da koža v večji meri vpije ostale izdelke za nego. Prav zato je za Starpil bistvenega pomena, da ponudijo samo najboljše izdelke in načine za njihov optimalen nanos. Inovativne formule in izjemni izdelki, ki vsebujejo zgolj najboljše naravne učinkovine, so končni rezultat večletnih izkušenj.

Vodilno vlogo na področju profesionalne depilacije Starpil dokazuje z obsežnim izborom sistemov za depilacijo, izdelki za pred in po depilaciji ter dodatki. Zagotavlja vse potrebno, da strankam zagotovite najboljšo možno depilacijo, dobro počutje in lepotni tretma. Zaupajte premium Starpil voskom, zaupajte v Starpil.

  • Roll-on voski z nizkim tališčem in izjemno teksturo za brezhibno odstranjevanje dlačic.
  • Elastica voski za najnežnejše odstranjevanje zahtevnih in tudi puhastih dlačic.
  • Tradicionalni voski iz čebeljega voska in borove smole za manjše predele, predvsem za obraz.
  • Voski v kovinskih lončkih za natančen nanos z lopatico in za odstranjevanje s trakovi.
  • Coral linija z najboljšim film voskom.
  • StarSoft linija za manj bolečo depilacijo.
  • Enojni, dvojni ali trojni grelci roll-on voskov.
  • Različni grelci za elastica voske in za voske v kovinskih lončkih.
  • Velik izbor prvovrstnih izdelkov za pred in po depilaciji ter seveda tudi za nego doma.
  • Trakovi, lopatice, zaščitni obroči, pincete, dodatni kovinski lončki, čistilo za pribor...










Kot Starpil je tudi Depilflax blagovna znamka depilacijskih izdelkov iz podjetja Maystar. V naši ponudbi boste našli nekaj voskov in izdelkov za nego pred in po depilaciji.