Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Dr. Temt

 
Dr. Temt je dunajski proizvajalec profesionalne kozmetike, ki se ponaša z luksuznimi izdelki za lepoto od znotraj – to je VIENNESE BEAUTY, ki seže v globino kože.

70 LET ODLIČNOSTI
Znamka Dr. Temt, ustanovljena leta 1947 v tradiciji avstrijske proizvodne odličnosti, izdeluje inovativne izdelke za nego kože. Na področju profesionalne salonske kozmetike se ponašajo z več kot 70-letnimi izkušnjami. Izdelki predstavljajo preplet tradicionalnih in najsodobnejših aktivnih sestavin. Proizvodnja izdelkov je znanstveno podprta, hkrati pa se izvaja tudi celovit nadzor kakovosti, ki ustreza visokim avstrijskim standardom. V zadnjih štirih desetletjih znamka uspešno uvaja tudi sodobne metode proizvodnje in deluje na razvoju novih konceptov za nego kože.


DR. TEMT FILOZOFIJA
Vodilo znamke Dr. Temt je povezanost med znanostjo in tradicijo. Moderna odkritja in na novo proizvedene sestavine se tako povezujejo s tisočletnim znanjem o rastlinah in njihovi uporabi. Kozmetika je formulirana z visoko koncentriranimi učinkovinami, ki nudijo maksimalno podporo koži.

Znamka ponuja številne linije in izdelke za vse tipe kož. Tako se za vsako stranko najdejo primerni izdelki, ki zadostijo njenim individualnim potrebam. Prednost linij je v tem, da so izdelki med seboj optimalno usklajeni in tako skrbijo za zdravo in sijočo kožo. Do nedavnega je bila ta ekskluzivna kozmetika na voljo samo za salonsko uporabo, zdaj pa so skoraj vse linije in izdelki na voljo tudi za nego doma. Zaradi tega je posamezniku omogočen individualen načrt nege kože; po salonskem tretmaju lahko z nego nadaljuje tudi doma.


DR. TEMT LABORATORIJ
Ustanovitelj znamke Dr. Temt, istoimenski strokovnjak v kozmetiki, je bil desetletja na čelu tega družinskega podjetja. Leta 2015 je vodstvo podjetja prevzela nova ekipa. Sestavljajo jo strokovnjaki iz kozmetične industrije in biotehnologije, ki nadaljujejo delovanje znamke z izboljševanjem obstoječih formul in razvijanjem novih.

ROČNO IZDELANO NA DUNAJU
Dr. Temt stremi h kvaliteti, ne kvantiteti. Proizvodnja luksuznih izdelkov omenjene kozmetike poteka v majhnih, ročno izdelanih serijah izdelkov iz surovin najvišje kakovosti.




VIENESSE BEAUTY
Znamka vam ponuja širok nabor izdelkov za vse tipe in potrebe kož. Vsaka linija je ustvarjena za dosego specifičnega učinka.


ANTI AGING ADVANCED

obnovitvena nega za zrelo in zahtevno kožo

Spodbuja naravne anti-aging mehanizme v koži.


COLLAGEN MANAGEMENT

pospeši sintezo kolagena, obnavlja volumen kože in pomlajuje

                                                                          
Intenzivna nega s kolagenom pripomore k obnovi celičnih tkiv, kar vidno izboljša stanje kože. Hranljive učinkovine obnavljajo izgubljen volumen kože, vidno zmanjšujejo gube na obrazu in celostno pomladijo obrazno konturo.








ELIENCE

izboljša, preprečuje, pomladi in zaščiti

Revolucionaren pristop do ultra luksuzne, visoko učinkovite nege kože proti oksidativnem stresu in staranju zaradi prevelike izpostavljenosti svetlobi.

ALOE VERA

izredno nežna nega za občutljivo, delikatno in suho kožo

Glavna učinkovina linije aloe vera je subtropska rastlina znana po pomirjevalnih, vlažilnih in blažilnih učinkih.

AZULEN

linija za občutljivo kožo, osnovana na negovalnih in zaščitnih lastnostih kamilice

Biološki azulen je učinkovina, ki se pridobiva iz kamilice in ima zdravilno in protivnetno delovanje, idealno za suho in razdraženo kožo.

COLLAGEN

obnovi elastičnost in učvrsti, za definirano obrazno konturo

Kolagen je odgovoren za regulacijo vsebnosti vlage in bistven za ohranjanje elastičnosti in čvrstosti kože.

GELEE ROYAL

poživitvena nega kože, ki podaljša njeno mladostno vitalnost in sijaj

Matični mleček je ena izmed substanc, najbolj bogatih s hranilnimi snovmi. Pomaga ohranjati elastičnost kože in spodbuja obnovo celic.

GLYCOCID

izboljša jasnost in teksturo kože

Glikolna kislina je eden izmed najbolj priljubljenih naravnih pilingov, ki koži povrne mladostni sijaj ter jo hkrati učvrstiti in izboljša njen tonus.
HYDRO COMPLEX

takojšnja hidracija in dolgo trajajoča navlaženost

Izredno učinkovita linija, ki pomaga odpraviti dehidracijo, pusto kožo, drobne gubice in prve znake staranja.

PURITY

zmanjša ter preprečuje pojav mastne in aknaste kože

Uravnoteži mastno kožo, izboljša njeno teksturo ter hkrati uravnava izločanje sebuma.

RESOLUTION

za zelo občutljivo kožo nagnjeno k rozacei

Nežna a učinkovita linija, ki se osredotoča na pomiritev vidnih znakov hiperobčutljive kože in kože, nagnjene k rozacei.






SERICIN

uravnava vsebnost vlage pri suhi in občutljivi koži

Sericin je vodotopen protein z unikatno sposobnostjo zadrževanja vlage v koži.


ZELIŠČA

zeliščni izvlečki za mastno in mešano kožo

Linija je obogatena s posebnimi izvlečki in oblikovana posebej za nego mastne in mešane kože.