Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

INFINITY: revolucionarni pomlajevalni obrazni tretma

17. maj 2019 | Novice

Infinity je nov revolucionarni kozmetični koncept, ki se bori proti staranju na holističen način in dosega izredne rezultate. Je prvi profesionalni tretma z ultra-pomlajevalnim učinkom, ki združuje nevrokozmetiko, genomiko, epigenetiko, pomlajevalno kozmetiko, wellness in regenerativno kozmetiko. Inovativna kolekcija s FUTURE N.G.E. tehnologijo je ustvarjena v Casmara laboratoriju in pomlajuje kožo na pameten način, saj deluje neposredno na dejavnike staranja kože.


Kaj vključuje INFINITY kolekcija?


INFINITY kolekcija je sestavljena iz profesionalnega pomlajevalnega tretmaja, ki je namenjen negi obraza v kozmetičnem salonu in obrazne pomlajevalne kreme, ki je namenjena negi kože doma.

Kombinacija obeh izdelkov zagotavlja izjemne rezultate.

Zakaj je CASMARA tretma tako unikaten?

Vsi CASMARA tretmaji temeljijo na enkratnem odmerku vsake faze posebej, ki je na namenjena ekskluzivno vaši negi. Vsaka faza tretmaja je sestavljena iz ampule, ki vsebuje točno odmerjeno količino aktivnih učinkovin, s čimer vam zagotavlja visoko učinkovit tretma.

INFINITY: Pomlajevalni tretma s 7 luksuznimi fazami za nego v salonu. Primeren je za vse, ki iščejo intenziven pomlajevalni obrazni tretma, rezultati pa so izboljšana čvrstost kože, pomlajena in sijoča koža z intenzivnim občutkom sproščenosti.
Tretma vsebuje 7 faz: 6 individualno odmerjenih ampul + PEEL-OFF masko.

FAZA 1
Detox čistilna maska, obogatena z MIKRO DELCI OGLJA, naredi nežen piling in hkrati intenzivno očisti kožo nečistoč in toksinov. Koža je po uporabi mehka in čista. Obrazna maska deluje s prijetnim toplotnim učinkom, s katerim povzroča mikro aktivacijo tretiranega območja.

FAZA 2
Ko je koža dobro očiščena, nadaljujemo z ultra - repair fazo, ki vsebuje 5 RASTNIH FAKTORJEV in JAPONSKO IZVIRSKO VODO (ONSEN). Gre za posebno formulo, ki izboljšuje celično deljenje in obnovo ter hkrati intenzivno popravlja škodo, nastalo v celicah. Japonska izvirska voda stimulira in napaja kožo.

FAZA 3
Je intenzivna anti-agigng faza. Temelji na genomiki in chrono kozmetiki ter je formulirana na podlagi učinkovitih anti-aging aktivnih učinkovin ETERNAL BEAUTY, CHARDONNAY GRAPE ekstrakt in PERSIAN SILK TREE. Je edina formula na svetu, ki ščiti DNK in zavira proces staranja, medtem ko izboljšuje obnovitveno in vlažilno aktivnost kože. Bori se z znaki izčrpanosti, kot so podočnjaki in temni kolobarji okoli oči ter izboljšuje videz neenakomerne pigmentacije, ki je povezana z zrelo kožo.

FAZA 4
Ultra učvrstitvena faza je osnovana na nevrokozmetiki in vsebuje PLANIKO ter SIVKINO OLJE, ki obnavljata čvrstost kože, drastično zmanjšata ohlapnost kože vratu in izboljšata obrazno konturo. Pametni lifting efekt je zaradi dvojnega delovanja tako zagotovljen v trenutku, kot tudi dolgoročno.

FAZA 5
INFINITY-IONISABLE MASK 3030
Nova generacija obraznih mask WELLNESS FIRMING je obogatena z učinkovinami MELATONIN, TRYPTOPHAN, VITAMIN B6 in ČEŠNJEVIMI CVETOVI. Nova formula predstavlja fuzijo občutkov in izredne nege obraza, ki zagotavlja bolj čvrsto kožo z manj gubicami in deluje izredno sproščujoče – kot bi se zbudili po izjemno mirnem spancu. Unikatna maska s Peel-Off tehnologijo omogoča uporabo iontoforeze, zaradi česar je izboljšano prodiranje aktivnih učinkovin v globlje plasti kože in povečan njihov učinek.


FAZA 6
Pomlajevalna faza z lahkotno teksturo vsebuje PLANIKO, PERSIAN SILK TREE ekstrakt, BEL TARTUF in aromo ČEŠNJEVIH CVETOV. Inovativna formula je osnovana na nevrokozmetiki in epigenetiki. Te bistvene učinkovine popravljajo, čvrstijo, odstranijo gube in zagotovijo intenzivno pomlajevalno nego. Vsebina faze se polovično uporabi v salonu, preostanek izdelka pa stranka uporabi doma naslednji dan.

Zakaj je prav ta faza namenjena tudi za domačo uporabo?
Vsebina 6. faze ima isto formulo kot krema za domačo uporabo, zato je stranki omogočeno nadaljevanje tretmaja v kombinaciji z INFINITY pomlajevalno kremo tudi doma.

FAZA 7 
Zadnja, nepogrešljiva faza tega profesionalnega tretmaja je spalna maska, ki jo mora stranka uporabiti doma na dan, ko je bila na tretmaju. Nočna regeneracijska maska je obogatena z naslednjimi učinkovinami: MELATONIN, TRYPTOPHAN, MAGNEZIJEM in VITAMINOM B6. Ta wellness kozmetika poveča učinek regeneracije kože, ki se običajno zgodi med spanjem. Naslednji dan boste imeli občutek prerojene kože.


Potrebujete še kak razlog, da preizkusite INFINTIY tretma? 

<img src="/img/upload/attachments/SLIKA.jpg"  width="856" height="393" caption="false" />