Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Uporaba Anesi izdelkov pri lepotnih telesnih tretmajih

5. junij 2019 | Novice

V predpoletnem času se ženske najpogosteje odločamo za telesne tretmaje, ki nam pomagajo pri zmanjševanju celulita in celostno oblikujejo našo postavo. Inovativen koncept Anesi kozmetike Soin Du Corps za profesionalno nego telesa deluje na podlagi kombinacije visoko koncentriranih rastlinskih izvlečkov ter tehnološko razvitih kompleksov. Še posebej priporočljiva je uporaba izdelkov s pripomočki za masažo, saj tako zagotavljajo maksimalno učinkovitost tretmaja in hkrati rezultate v najkrajšem možnem času.

Kaj dosežemo z linijo Anesi:

✔️​ oblikovanje telesa
✔️​ odstranjevanje celulita
✔️​ izboljšanje tonusa tkiv
✔️​ mehčanje, vlaženje in negovanje kože

Izdelki se lahko med seboj kombinirajo za maksimalen učinek in uporabljajo glede na izbrani lepotni tretma za profesionalno nego telesa vaših strank!

V nadaljevanju vam predstavljamo dva protokola, ki se uporabljata za najbolj optimalno preoblikovanje telesa.


PROTOKOL 1 - zmanjšanje in odprava celulita

1. Za izvajanje anitcelulitnega tretmaja priporočamo kombinacije naslednjih izdelkov. Tretma začnite z ampulami Aminocel A.H.A, ki so koncentriran serum z aktivnimi učinkovinami za anticelulitno delovanje. Koncentrat vsebuje alfa hidroksi kisline, l-karnitin, jodirani extensin, ruskogenin, izvlečke kofeina in limone. Ampule zmanjšujejo celulit in pomagajo pri izločanju maščob.

2. Po nanosu ampule nadaljujte tretma s kremo Lipoaminocel, ki deluje s toplotnim učinkom. Multifazna termoaktivna emulzija s kofeinskim liposomom ter izvlečkoma gvarane in L-karnitina pomaga oblikovati postavo in izoblikovati konturo telesa. Vsebuje tudi izvleček bršljana, ki je idealen za tkiva s problemom zadrževanja tekočine. Krema je obogatena z retinol kronosferami, ki povečajo intenzivnost in podaljšajo anticelulitni in shujševalni učinek.

Nega je lahko na lokalno bolj prizadetih predelih še bolj učinkovita z uporabo koncentrata proti celulitu namesto ampul, ki se bori proti trdovratnemu celulitu na določnih področjih. Koncentrat je pakiran v ampulah z valjčkom, s katerim ob nanosu tudi mehansko tretiramo področje. Koncentrat pospeši cirkulacijo in uničuje nakopičene lipide maščobnih celic.

Zelo učinkovita metoda proti celulitu pa je tudi uporaba termo-aktivne kreme in hladnih povojev (naredimo knajpanje). S termo-aktivno kremo tretirano področje segrejemo, s hladnimi povoji ga nato močno ohladimo, kar pripomore k povečanemu pretoku telesnih tekočin in povečani porabi energije.

Vrste lepotnih tretmajev: 
-       različne masažne tehnike
-       maderoterapija
-       presoterapija
-       vakumska terapija
-       elektro stimulacija

Rezultat: Vidno zmanjšan celulit, zmanjšana količina maščobnih oblog, oblika telesa postane bolj definirana.


PROTOKOL 2 - zmanjšanje obsega in oblikovanje telesa


1. Če je strankin cilj zmanjšanje obsega telesa, uporabite rahlo kremo za oblikovanje in drenažo Drainage-RemodelanteFormula z lahko teksturo učinkuje na maščobne obloge in sprosti zadrževanje vode. S tem povzroča občutek lahkotnosti. Krema vsebuje fukus, mentol, izvleček kofeina in pronalen kompleks v visoki koncentraciji in deluje drenažno, dekongestivno in shujševalno. Ima močan lipolitičen učinek, ki stimulira periferni krvni obtok, razstruplja in oblikuje tretirano območje. Poleg tega aktivira celično oksigenacijo za takojšnje vlaženje.

2. Za ekstra učinkovit tretma, nadaljujte nego še s tekočino za hladno oblogoKoncentrirana tekočina z mentolom ima maksimalno učinkovito kriogenično delovanje. Uporablja se s povoji pri hladnih shujševalnih tretmajih za stranke, pri katerih zaradi krčnih žil ne moremo izvajati toplotnih tretmajev ali kot podaljšana nega z drenažno kremo. Uporabite jo tako, da povoje namočite v tekočino in stranko povijete za 25 minut. Tekočina daje osvežilen občutek in poveča tonus kože.

Vrste lepotnih tretmajev: 
-       različne masažne tehnike
-       maderoterapija
-       presoterapija
-       vakumska terapija
-       elektro stimulacija

Rezultat: Izguba volumna in zmanjšanje obsega, zmanjšanje videza pomarančne kože, drenaža telesa, občutek lahkotnosti.