Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Collagen Management - tretma za suho in poškodovano kožo

6. maj 2019 | Novice

Se sprašujete, kateri tretma je najboljša izbira za vašo stranko? Profesionalna kozmetika Dr. Temt predstavlja preplet tradicionalnih in najsodobnejših aktivnih sestavin za nego kože. Med njihovim širokim naborom linij najdete izdelke za prav vsak tip kože. Tako se za vsako stranko najdejo primerni izdelki, ki zadostijo njenim individualnim potrebam na hiter in učinkovit način.

PRAVA IZBIRA ZA SUHO, POŠKODOVANO KOŽO?

Suha koža na obrazu velikokrat daje občutek zategnjenosti, lahko je tudi hrapava in brez pravega volumna. Tako stanje velikokrat povzroči poškodbe na povrhnjici, saj koža sama ne more uravnavati lastne navlaženosti, to pa lahko posledično vpliva na prezgodnje staranje kože. Z leti prične upadati tudi raven naravnega kolagena v tkivih - ta zagotavlja elastičnost kože. To omenjeno stanje kože še dodatno poslabša. Obrazne gube, ki so sicer naravni proces staranja, so tako bolj očitne in poglobljene.

Linija Collagen Management je prava izbira pri tako kompleksnih stanjih kože. Intenzivna formula s kolagenom, najsodobnejšimi biološkimi kompleksi in hialuronsko kislino pripomore k obnovi celičnih tkiv, kar vidno izboljša stanje kože. Hranljive učinkovine obnavljajo izgubljen volumen kože, vidno zmanjšujejo gube na obrazu in celostno pomladijo obrazno konturo.

PROTOKOL NEGE Z IZDELKI COLLAGEN MANAGEMENT


1. Tretma pričnite tako, da kožo dobro očistite.

2. Po potrebi izvedite piling.

3. Na očiščen obraz nanesite CONTOUR LIFT AMPULO in jo nežno vmasirajte v kožo. To lahko storite tudi pod paro ali pa jo uporabite s katero izmed kozmetičnih naprav.

Visoko učinkovite in koncentrirane ampule s kolagenom, elastinom in hialuronsko kislino kožo intenzivno navlažijo, obnovijo obrazno konturo in jo pomladijo. Vitamin C zagotovi lažjo in hitrejšo obnovo in oskrbo s hranljivimi snovmi.

odpri v spletni trgovini
4. Nego nadaljujte z nanosom CONTOUR LIFT SERUMA. Ob nanosu izdelka izvajajte stimulativno masažo, da se izdelek vpije.

Serum se spopade z izgubljenim volumnom kože in hkrati pripomore k blaženju videza drobnih gubic in gub ter daje obraznim linijam vidno čvrst in definiran videz.

odpri v spletni trgovini


5. V naslednjem koraku z masažnimi gibi nanesite na obrat, vrat in dekolte CONTOUR LIFT MASKO.
Pustite jo učinkovati 20 minut, nato jo odstranite s krpico namočeno v mlačno vodo. Izogibajte se področju okoli oči.

Očiščevalna maska za obraz s pomlajevalnim učinkom pomaga nevtralizirati znake prezgodnjega staranja kože in pripomore k bolj gladki, čvrsti in vitalni koži. Formula se hkrati spopade tudi s starostnimi madeži in zagotavlja polt brez nepravilnosti.

odpri v spletni trgovini

6. Nego obraza zaključite s CONTOUR LIFT KREMO.

Univerzalna dnevna krema naredi kožo prijetno gladko, navlaženo in sijočo. Linije obraza bodo po uporabi vidno čvrstejše in definirane.

odpri v spletni trgovini

KAKO ZAGOTOVITI UNIKATNO IZKUŠNJO?

Izdelke za nego obraza uporabljajte v kombinaciji z različnimi tehnikami za masažo obraza, ki pomagajo stimulirati metabolizem kožnih celic, povečati krvni obtok in spodbujati pretok hranil ter kisika.

Rezultat? Aktivacija cirkulacije krvi in dotok kisika v celice pomaga krepiti obrazne mišice, tonira in utrjuje kožo. Poleg tega stimulira dermis, da ta poveča sintezo kolagena in elastina, ki sta potrebna za sijočo in poživljeno kožo. Zahvaljujoč masažni tehniki se kontura obraza dvigne, koža pa postane v trenutku bolj svetla in čvrsta. Občutek popolnega počutja je zagotovljen!

ZADOVOLJSTVO STRANKE ŽE PO PRVEM TRETMAJU

Z linijo Collagen Management boste stranki zagotovili izboljšanje izgleda kože že po prvem tretmaju:

-          izboljša nahranjenost kožnih celic
-          pomlajuje in krepi kožno tkivo
-          koži nudi zadostno količino vlage
-          preprečuje in zmanjšuje gube in gubice
-          koža postane mehkejša
-          linije obraza so bolj definirane
-          celostna obrazna kontura je revitalizirana


Dopolnite svoj dosedanji tretma za suho in poškodovano kožo in izboljšajte rezultate nege z maloprodajnimi izdelki, ki jih bodo vaše stranke lahko uporabljale tudi doma.

Izdelki iz linije Collagen Management so namreč na voljo tudi v 50 ml in 100 ml pakiranju, zaradi česar lahko svojim strankam priporočate podaljšano vsakodnevno nego.

Postanite profesionalni uporabnik znamke Dr. Temt!

Nudimo vam individualno svetovanje o uporabi kozmetike Dr. Temt v vašem salonu, hkrati pa vam zagotavljamo tudi brezplačne vzorce in v nadaljevanju strokovno podporo.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo! Pokličite nas na 01/ 832 34 94 ali nam pišite na info@linea-kozmetika.si