Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Do popolne postave z linijo Anesi

11. april 2019 | Novice

Vsi vemo, kako nanašati izdelke za nego obraza. Kaj pa izdelki za nego telesa – še posebej kreme, ki so namenjene anticelulitnemu delovanju? Dobra tehnika nanašanja v kombinaciji z ustreznimi gibi namreč izboljša absorpcijo učinkovin v kremi in tako okrepi delovanje le-teh.

Nasveti za nanašanje anticelulitnih krem

Prva stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da potrebno pred nanosom kreme kožo pripraviti. To pomeni, da izvedete piling telesa vsaj enkrat na teden. Piling odstrani odmrle kožne celice in olajša prodiranje aktivnih učinkovin.

Druga pomembna stvar, ki jo je treba upoštevati, je čas. Pri nanašanju kreme ne hitite. Temeljito nanesite in masirajte anticelulitno kremo, dokler se izdelek popolnoma ne vpije, kar lahko traja tudi do 10 minut.

Ne uporabljajte preveč izdelka naenkrat. Bolje je, da kremo dodate po potrebi, namesto da vam na koži ostane odvečen izdelek, ki se ne more vpiti v kožo. Kremo nanesite s prekrivajočimi se krožnimi gibi, da aktivirate cirkulacijo in pomagate izdelku, da prodre globlje v kožo. Vedno začnite spodaj in se z gibi pomikajte navzgor v smeri krvnega obtoka: od kolen navzgor proti stegnom, od komolcev proti ramenom, od zadnjice navzgor do pasu, itd…


Na bolj zahtevnih področjih uporabite svoje členke za boljšo absorpcijo. To so predvsem predeli, kjer se maščobe nagibajo k nabiranju, kot so zunanji del stegna, stranski in zadnji del kolen. Tudi pri masaži s členki uporabite krožne gibe, ki jim sledijo valju podobni dolgi potegi navzgor. Še ena tehnika, ki jo lahko uporabite na problematičnih področjih je, da s palcem in kazalcem nežno stisnete oz. »uščipnete« kožo na tem območju.

Pri tretmaju trebušnega predela si predstavljajte, da je vaš popek sredina ure. Kremo tako nanesite s krožnimi gibi v  smeri urinega kazalca in nato spremenite gibanje v nasprotno smer urinega kazalca.

Vsekakor morate biti dosledni, če želite videti rezultate. V primeru, da čez dan ne morete nanesti anticelulitne kreme, to storite zvečer po prhanju. Kot veste, se celice med spanjem regenerirajo, kar še dodatno izboljša učinek izdelka.

Izdelki za popolno postavo iz linije Anesi



KREMA MODELAGE 500 ML

Nevtralna krema za ročne masaže formulirana s čebeljim voskom in parafinom. Posebna tekstura omogoča preprost nanos in gladko drsenje rok pri različnih masažnih tehnikah. Na koži ne pušča mastnega filma.

Na voljo tukaj

KREMA LIPOAMINOCEL 500 ML

Multifazna termoaktivna emulzija s kofeinskim liposomom, izvlečkoma gvarane in L-karnitina, ki pomagajo oblikovati postavo in izoblikovati konturo telesa. Vsebuje izvleček bršljana, ki je idealen za tkiva s problemom zadrževanja tekočine. Krema je obogatena z retinol kronosferami, ki povečajo intenzivnost in podaljšajo anticelulitni in shujševalni učinek.

Na voljo tukaj
KREMA DRAINAGE-REMODELANTE 500 ML

Formula z lahko teksturo, ki učinkuje na maščobne obloge in sprosti zadrževanje vode. S tem povzroča občutek lahkotnosti. Krema vsebuje fukus, mentol, izvleček kofeina in pronalen kompleks v visoki koncentraciji in deluje drenažno, dekongestivno in shujševalno. Ima močan lipolitičen učinek, ki stimulira periferni krvni obtok, razstruplja in oblikuje tretirano območje. Poleg tega aktivira celično oksigenacijo za takojšnje vlaženje.

Na voljo tukaj
KREMA AMINOFIRM 500 ML

Nepogrešljiva krema vsakega shujševalnega tretmaja. Multifazna tekstura, ki se nežno vpije v kožo, ji povrne tonus in jo preoblikuje. Bogata z organskim silikonom, izvlečkom mleka, centello asiatico in elastinom, ki pomagajo izboljšati tonus in okrepiti elastičnost tkiv. Nanesite vsak dan na celotno telo, še posebej na območja, ki potrebujejo učvrstitev (zadnjica, stegna, roke in trebuh).

Na voljo tukaj
 KONCENTRAT PROTI CELULITU 6 X 10 ML


Koncentrat, ki se s toplotnim učinkom bori proti trdovratnemu celulitu na določenih področjih. Pospeši cirkulacijo in uničuje nakopičene lipide maščobnih celic.

Na voljo tukaj
 
AMPULE AMINOCEL A.H.A. 20 X 10 ML

Koncentrirani serum vsebuje alfa hidroksi kisline, l-karnitin, jodirani extensin, ruskogenin, izvlečke kofeina in limone. Zmanjšuje celulit in pomaga pri izločanju maščob.

Na voljo tukaj
 TEKOČINA ZA HLADNO OBLOGO 500 ML

Koncentrirana tekočina z mentolom, ki ima maksimalno učinkovito kriogenično delovanje. Uporablja se s povoji pri hladnih shujševalnih tretmajih za stranke, pri katerih zaradi krčnih žil ne moremo izvajati toplotnih tretmajev. Osvežilen občutek in povečan tonus kože.

Na voljo tukaj
 Izdelki se lahko med seboj tudi kombinirajo za maksimalen učinek. V primeru, da niste prepričani, kateri izdelki bi vam odgovarjali, nam pišite in svetovali vam bomo.