Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Starpil - vodič po voskih za depilacijo brez trakov

28. februar 2019 | Novice

Izbira pravega voska je lahko za marsikoga težavna. Naši favoriti za depilacijo celotnega telesa so Starpil voski, ki s svojo izjemno formulo in elastičnostjo omogočajo temeljito ter manj bolečo depilacijo.

Če niste prepričani, kateri vosek bi uporabili za depilacijo brez trakov, si pomagajte z naslednjim vodičem po treh najbolj priljubljenih Starpil trdih voskih.

1. STARPIL BLUE ELASTICA VOSEK

Polimerna sestava ustvari izjemno fleksibilen nanos, ki vam omogoča širok nanos voska. Zaradi tega je idealen za hitro depilacijo in deluje odlično na debelejših dlačicah.

Uporaba: priporočamo za depilacijo večjih delov telesa, saj se vosek hitreje strdi in tako omogoča hitrejše voskanje. Uporabite ga za depilacijo nog, rok in hrbta. Primeren je za vse tipe kože.

Postopek depilacije z Blue Elastico si lahko ogledate tukaj.

Na voljo v spletni trgovini

2. STARPIL PINK ELASTICA VOSEK

Njegova kremna sestava v kombinaciji s polimerno mešanico voska omogoča odlično fleksibilnost pri odstranjevanju dlačic. Vosek se tesno oprime dlačic, kar omogoči odstranjevanje tudi najbolj nežnih dlačic in celo dlačic dolgih zgolj 1 mm. 

Vosek Elastica Pink se od Elastica Blue razlikuje tudi po vsebnosti titanijevega dioksida. Elastica Pink je še posebej primeren za depilacijo manjših občutljivih predelov.

Uporaba: priporočamo za depilacijo obraza, bikini predela, pazduhe in za predele, kjer je uporaba voska otežena, na primer na prstih na rokah in nogah.

Na voljo v spletni trgovini

 3. STARPIL STARSOFT TRDI VOSEK

Linija Starsoft voskov ima izjemno nežno formulo z nevrosenzoričnimi učinkovinami, ki zmanjšujejo draženje kože. Izredno priljubljen je s strani profesionalnih izvajalk depilacije in obvezen izdelek, če se ukvarjate z depilacijo.

Uporaba: priporočamo pri strankah, ki jih depilirate prvič in ne poznate njihove kože ter reakcije na vosek. Uporabite ga za depilacijo obraza in bikini predela. Zaradi svoje izjemne formule je primeren za zelo občutljiv tip kože.

Postopek depilacije z izdelki Starsoft si lahko ogledate tukaj.

Na voljo v spletni trgovini