Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Depilflax - sladkorna depilacija in nega telesa

18. februar 2019 | Novice





Si želite 100% naravno odstranitev dlačic? Vse, kar za to potrebujete, vam ponuja znamka Depilflax. Celotna linija losjonov za nego vsebuje najboljše naravne aktivne sestavine, ki jih lahko združimo s 100% naravnimi sladkornimi pastami, ki pripravijo, obnovijo in navlažijo kožo. S tem zagotovijo odlične rezultate pri sami depilaciji, koža pa ostane tudi po depilaciji nahranjena in svilnato gladka.


Sugar Liquid 400 ml

Sugar Liquid oziroma tekoči sladkor je namenjen za mehčanje sladkorne paste pri pripravi za sladkorno depilacijo ali masažo. Je 100% naravni produkt. Navlaži kožo in jo zmehča.

Uporaba v salonu: dodajte malo tekočega sladkorja k sladkorni pasti in produkta z rokami mešajte, dokler zmes ne postane mehka in vlažna. Pri masažah telesa pred masažo nanesite primerno količino zmesi na vašo dlan in jo nato odstranite.


Sugar Body Peeling 400 ml

Sugar Body Peeling je losjon na vodni osnovi, ki pomaga odstraniti odmrle kožne celice in preprečuje vraščanje dlačic. Na koži pusti občutek svežine. Primeren je za redno uporabo pri vseh tipih kože. Vsakodnevno ga lahko nanašate na predele, ki so dovzetni za folikulitis (primerno za uporabo pod pazduho, na nogah, bikini predelu in za splošno uporabo).

Uporaba v salonu: razpršite na depilirano področje in nežno vmasirajte v kožo.

Uporaba na domu: razpršite na očiščeno in zdravo kožo ter nežno vmasirajte v kožo.

Sugar Prepil Body Lotion 400 ml

Sugar Prepil Body Lotion je blag kislinski losjon, ki vsebuje bogato kombinacijo sadnih izvlečkov limone, pasijonke, ananasa in grozdja. Odstrani ostanke odmrlih kožnih celic in pripravi kožo za brezhibno sladkorno depilacijo.

Uporaba v salonu: pred depilacijo ga nežno vmasirajte v kožo s krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije.

Uporaba na domu: pred depilacijo ga nežno vmasirajte v kožo s krožnimi gibi, dokler se popolnoma ne vpije. Predpriprava kože doma bo zmanjšala nelagodje pri depilaciji in možnost reakcije na koži.

Sugar Post Epil Body Emulsion 400 ml

Mlečna emulzija je idealen tretma po depilaciji. Ima prijetno svilnato teksturo in se v kožo zelo hitro vpije. Vsebuje izvlečke, ki optimizirajo obnovitev hidrolipidnega plašča kože, da ta ostane mehek in navlažen.

Uporaba v salonu: emulzijo nanesite na depilirano področje kože in jo nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije.

Uporaba na domu: emulzijo nanesite na kožo in jo nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Po uporabi bo koža navlažena in gladka.

Losjone kombinirajte s sladkornimi pastami za popolnoma naravno depilacijo telesa. 
Celotna linija je zdaj na voljo po izjemni ceni!