Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Combinal Contour Lift negovalni zaščitni lističi

12. oktober 2017 | Novice


COMBINAL CONTOUR LIFT NEGOVALNI ZAŠČITNI LISTIČI

V trenutku pomagajo odpraviti znake utrujenosti, zmanjšajo drobne gubice, gube in temne kolobarje na občutljivem območju okoli oči.

VEČFUNKCIJSKO DELOVANJE:
Unikatni lističi so oblikovani posebej za nežno zaščito in nego kože med nanosom barve za trepalnice na delikatnem območju okoli oči. Njihova uporaba je prav tako primerna z Eyelash Lifting tretmaji in tretmaji za nego kože. Primerni so tudi za domačo uporabo. Lističi so izjemno tanki, izdelani iz naravne polimerne mreže, ki zagotavlja odličen oprijem na kožo. Dober oprijem lističev je ključen za zagotovitev popolne izvedbe tretmajev.

Zgornja stran lističev je iz gladke tkanine, ki ne pušča nitk, kar zagotavlja preprost nanos barve ter kožo učinkovito ščiti pred barvnimi madeži. Spodnja stran lističev ima gelno teksturo s hladilnim učinkom. Zagotavlja popolno udobje, hkrati pa kožo navlaži in neprestano neguje. Lističi učvrstijo, povrnejo tonus, posvetlijo in zmanjšajo videz drobnih gubic, gub ter puste polti. Kompleks peptidov in vitaminov zmanjša videz temnih kolobarjev in posvetli ter s tem koži povrne sijoč izgled.

Negovalni zaščitni lističi ustvarijo dodano vrednost vsakemu tretmaju.


CONTOUR LIFT NEGOVALNI ZAŠČITNI LISTIČI združujejo številne prednosti:

► POMAGAJO ZMANJŠATI ZNAKE UTRUJENOSTI OBČUTLJIVEGA OBMOČJA OKOLI OČI
► POMAGAJO ZMANJŠATI VIDEZ DROBNIH GUBIC IN GUB
► V TRENUTKU ZAPOLNIJO IN NAVLAŽIJO
► DELUJEJO PROTI TEMNIMI KOLOBARJEM
► IZBOLJŠAJO ČVRSTOST KOŽE
AKTIVNE UČINKOVINE:
HALOXYL je ekskluzivna mešanica peptidov, ki vidno zmanjša videz temnih kolobarjev in obrazu povrne spočit, mladosten videz. Deluje na pigmente v krvi, ki so odgovorni za temne kolobarje in zabuhlost ter kožo posvetli.

Carambola je tropsko sadje bogato z vitaminom C (askorbična kislina). Vitamin C ima antioksidantne lastnosti in pomembno vlogo v sintezi kolagena, s čimer je izjemno pomembna molekula za sijočo kožo. Preprečuje škodljivo delovanje prostih radikalov, ki nastanejo zaradi UV sevanja in škodljivih okoljskih dejavnikov. S tem preprečuje foto-staranje in zmanjša že nastalo škodo.

Panthenol je provitamin B5 s protivnetnim, obnovitvenim in pomiritvenim delovanjem. Navlaži ter vzdržuje elastičnost in mehkobo kože.
Za vse tipe kož.

Samo za enkratno uporabo.


odpri v spletni trgovini