Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Trendi, ki bodo izstopali v pomladi in poletju 2017

28. marec 2017 | Novice

Trendi, ki bodo izstopali v pomladi in poletju 2017

Prihaja čas lepega vremena! To je čas, ko ponavadi začnemo več razmišljati o svoji postavi in izgledu. Bolj pogosto se odločamo za spremembo zunanje podobe in ob tem izberemo drugo barvo las ali nekoliko drugačen make-up. Zato vam želimo predstaviti nekaj trendov, ki bodo v naslednjih mesecih prišli v ospredje.


Make-up naj bo vaš najboljši pripomoček

V prihajajočem, bolj toplem obdobju, bomo pozabili na nanašanje debelih plasti make-upa in odprli vrata preprostemu, sproščenemu in predvsem resničnemu izgledu. V tej pomladi in poletju bomo nanašali zgolj tanke količine make-upa in temu dodali še majhen nanos porjavitvenega pudra na lica in nos, kar bo poudarilo naš naravni izgled. Trik, ki ga lahko uporabite, če želite na koži videti naraven, svetel učinek, je mešanje kreme s serumom. Na ta način boste poskrbeli za svojo kožo, obenem pa izboljšali še svoj izgled!

Pri ličilih za oči bodo zagotovo izstopale izrazito protagonistične barve (zlasti zvečer in ponoči). Poleg črtal za oči in maskar v živih neonskih barvah bomo pogosto videli tudi senčila za oči v zelo intenzivnih modrih in zelenih odtenkih.

Če ste med tistimi, ki mislijo, da je rdeča barva primerna zgolj za ustnice, potem vam želimo sporočiti, da boste letos spremenili svoje mnenje in uporabili rdečo barvo tudi kot ličilo za oči. Najprimernejši so topli odtenki med rdečo in oranžno barvo, ki jih kombiniramo s črno ali rjavo. Takšen make-up ima dramatičen, a kljub temu zelo sofisticiran učinek, ki ga boste hitro vzljubili.

Zapomnite si tudi to, da še tako lep make-up ne bo imel učinka, če boste imeli pod njim velike podočnjake. Zato je dobro uporabiti Casmara EyeContourAnti-Puffiness& Dark Circles kremo, ki jo pred uporabo postavite v hladilnik, nato pa nanesete nekaj kapljic okoli oči in s tem preprečite otekanje tega področja. Poleg tega so vam pri tem lahko v pomoč tudi Casmara Algae Peel-off maske. Oglejte si ponudbo različnih mask.

Lasje ali izjemni lasje?

Mokre pričeske so preplavile modne piste po vsem svetu. Gre za izjemno popularen trend, ki vam prinaša boljši stil brez pretiranega napora; tudi v poletnih mesecih, ko imamo lase večkrat spete v čop.

Na modnih pistah in na rdečih preprogah po vsem svetu vse pogosteje vidimo zvezdnice, ki imajo lase pobarvane s čudovito platinasto blond barvo, ki ima tako čiste odtenke, da včasih izgleda že skorajda belo. Čeprav za to potrebujemo kar veliko nege, se moramo zavedati, da s tem pridobimo nekoliko bolj sofisticiran izgled. Kljub temu se pred spremembo posvetujte s svojim stilistom, saj je prileganje te barve odvisno od barve in podtona vaše kože.

Še ena v vrsti modnih trendov je tehnika, ki se imenuje Flamboyage, ki poživi barvo las, a vseeno prinaša zelo naraven izgled. Intenzivnost se lahko nadgrajuje glede na prvotni rezultat, najbolje pri tem pa je, da za tovrsten izgled ne potrebujemo posebnega napora. Nekatere zvezdnice, med njimi tudi Jessica Biel, že stavijo na ta trend.


Trendi in materiali, ki se vračajo nazaj na površje!

Tisti, ki obožujejo 80. leta, bodo navdušeni! Letošnja pomlad in poletje bosta v znamenju teh časov – metalnih barv in kontroverznih podloženih ramen ...
JA! Oblačila s podloženimi rameni se vračajo. Pri oblačilih se nadaljuje trend lingerie s prosojnimi krili in mini čipkastimi oblekami. A brez panike!! Še vedno imate dovolj časa za trening in pravo prehrano, ki bo tudi vam omogočala nošenje teh oblek v prihajajočih mesecih.


Ena izmed bližnjic je obisk profesionalnega lepotnega salona, kjer vam bodo prestavili profesionalne tretmaje za hitro prenovo telesa. Na spodnjih povezavah boste našli nekaj primernih profesionalnih tretmajev:

HLADILNO-ČVRSTILNA PEEL-OFF MASKA

Letos je pravi čas, da poskrbite za čudovit izgled!

CASMARA, kozmetika brez meja


Originalni prispevek si lahko preberete na povezavi www.casmara.com/...
Sledite Casmara BLOG & NEWS na povezavi http://www.casmara.com/en/blog/