Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Dogodki

Strokovni seminar kozmetike Casmara

25. februar 2017 | Dogodki


V soboto je v hotelu Nox v Ljubljani potekal strokovni seminar kozmetike Casmara. Seminarja so se v glavnem udeležile kozmetičarke, ki Casmaro že poznajo in jo tudi uporabljajo.

S ponosom lahko povemo, da smo prvi, ki smo imeli priložnost predstaviti najnovejšo linijo AgeDefense s Pro&Prebiotično tehnologijo in 360°Anti Aging delovanjem takoj po glavni predstavitvi v podjetju Casmara v Španiji.  Z nami je bila predstavnica iz podjetja Gabriella Soldati, ki je s svojo strokovnostjo uspešno izvedla tako teoretični kot tudi praktični del AgeDefense in tudi drugih tretmajev.

V predstavitvi AgeDefense linije je povzela glavne značilnosti in opisala izdelke, nato pa je sledila demonstracija na eni od prostovoljk. Prikazala je celoten postopek nege in delila kar nekaj nasvetov glede izvedbe le te. Največ pozornosti smo namenili uporabi naprave za ionizacijo. Gabriella je namestila elektrodi prostovoljki takoj zatem, ko je nanesla masko PREBIOTIC IONISABLE MASK 3020. Med razvajanjem prostovoljke smo se posvetili nekaterim vprašanjem, ki so jih imele udeleženke.

Sledil je opis in predstavitev linije za zelo suho kožo Intensive Q10 treatment. Tokrat je Gabriella izvedla nego na drugem modelu. Natančno je prikazala potek nege in zelo izčrpno opisala vsak korak.

V naslednjem delu je bila pozornost posvečena predvsem uporabi in predstavitvi peel-off mask. Predavateljica je razložila kako in kdaj uporabiti maske ter za kakšne kože je katera izmed mask priporočljiva. Omenila je tudi inovativno cimetovo masko, ki je na tržišče prišla pred kratkim. Gre za edino masko, ki ima grelni učinek (ostale maske namreč hladijo). Podrobneje je opisala uporabo omenjenemaske, nato pa je sledil pogovor o uporabi izdelkov v salonih in doma.

Po tem je sledila predstavitev linije Shine stop, primerne za kožo, ki je nagnjena h prekomernemu izločanju sebuma ter za aknasto kožo, kakor tudi za moško kožo. Kot v prejšnjih primerih je tudi tokrat sledil prikaz nege. Najbolj zanimiv del nege je bil nanos maske (Reaffirming mask 2020). Maska je namreč črne barve in ima izreden hladilen učinek. Prostovoljka, ki ima mešano kožo je bila nad učinkom navdušena.

V zadnjem delu se je Gabriella posvetila predstavitvi formulacije Oxy mask in izvedla krajšo nego še na eni izmed udeleženk. Na koncu je sledil še pogovor in razdelitev certifikatov.


Gabriella Soldati: »You’re doing an excellent work and I’m sure we’ll have good results.«


Odzivi udeleženk so bili pohvalni že takoj po seminarju, danes pa smo dobili tudi pisne zahvale in pohvale:

»Spoštovana gostitelja! Lepo se vama zahvaljujem za vse!«

»Najlepša hvala za sobotno strokovno predstavitev. Navdušena sem nad novim tretmajem in že jutri ga bom uporabila pri eni od mojih strank.«

»Hvala za zelo lep in izobraževalen seminar.«