Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Dogodki

AgeDefense – predstavitev zadnje inovacije iz CASMARE

16. februar 2017 | Dogodki

AgeDefense – predstavitev zadnje inovacije iz CASMARE.

Na stotine gostov, slavnostno vzdušje, izjemna priprava in demonstracije vrhunske kozmetike ... V tem članku boste izvedeli vse o zadnjem Casmarinem javnem dogodku.

Ponedeljek, 16. januar, je bil prav poseben dan, saj je takrat uradno zaživel AgeDefense lepotni načrt s tehnologijo PRO & PREBIOTIC. Najnaprednejša inovacija CASMARE s 360° anti-aging učinkom.

Med gosti so bili strokovnjaki s področja kozmetike, kozmetični blogerji, predstavniki medijev, idr. Vsi pa so nestrpno pričakovali predstavitev nove Casmarine kozmetične inovacije. Tudi nam je bilo v čast, da so si vzeli čas za to priložnost.

Vsi so bili presenečeni ob obisku naših novih prostorov. Prostorni in široko odprti delovni prostori so osvetljeni z naravno svetlobo, ki prodre prav v vsak kotiček. Na dan predstavitve pa so imeli še poseben sijaj. CASMARA je blestela, z njo pa tudi njeno osebje. Dan se je pričel z uvodno kavico, sledila pa je težko pričakovana predstavitev.



Na odru je predstavitev otvoril Majo M. Iz marketinškega oddelka, nadaljeval pa je tehnični direktor laboratorijev, Ignacio S. Razložil je, kako in zakaj se je CASMARA odločila za razvoj vrhunske tehnologije PRO & PREBIOTIC. Ta ekskluzivna tehnologija združuje moč probiotikov in prebiotikov ter s tem zagotavlja koži 360° anti-aging nego.

Najnovejša inovacija, AgeDefense, deluje na osnovi tehnologije PRO & PREBIOTIC, ki temelji na probiotikih, prebiotikih in tehnološko naprednih aktivnih sestavinah. To uvršča AgeDefense na sam vrh naravne kozmetike. AgeDefense krepi prvo obrambno plast kože (ekofloro) in obenem zagotavlja posebne hranilne snovi, ki ustavljajo in preprečujejo pojav novih vidnih znakov staranja, hkrati pa izboljšujejo izgled že vidnih znakov staranja.

Med predstavitvijo je naša ekipa svetovalcev podrobno razložila delovanje revolucionarnih aktivnih sestavin, ki sestavljajo AgeDefense. Ekskluzivni lepotni načrt je sestavljen iz profesionalne nege v salonu in kreme, ki jo lahko vsak uporablja doma. Ta profesionalni tretma je sestavljen iz Casmarinega lastnega sistema šestih faz posameznih odmerkov. AgeDefense vključuje masko PREBIOTIC IONISABLE. To je peel-off maska 4. generacije, ki jo nanesemo v 5. fazi tretmaja.

Kombinacija petih faz in maske Algae peel-off zagotavlja koži nepremagljivo oskrbo. Ta kozmetični koncept je edinstven in izvira neposredno iz Casmarinih raziskovalnih laboratorijev.

Ta dogodek pomeni revolucijo na kozmetičnem trgu, saj je AgeDefense edini anti-aging lepotni načrt, ki kombinira tehnologijo PRO & PREBIOTIC s tehnološko naprednimi naravnimi aktivnimi sestavinami. Priporočamo ga vsakomur, ki se ukvarja s pojavom vidnih znakov staranja.

Tovrstni tehnološko napredni naravni kozmetični izdelki vsebujejo aktivne sestavine, ki so po naravi prisotni v koži z namenom okrepitve njenih obrambnih zmožnosti.

AgeDefense oskrbi kožo z vsestranskim anti-aging učinkom, zahvaljujoč edinstvenemu 360° sistemu, ki deluje na dveh ravneh: aktivne sestavine od zunaj krepijo prvo obrambno plast kože, medtem ko njihovo delovanje od znotraj poskrbi za mladosten videz. Tako je zagotovljena izjemno učinkovita nega proti staranju.

To je v svojem govoru poudarila tudi Veronica B., Casmarina tehnična svetovalka: ''Ključno je, da je ta lepotni načrt zasnovan tako, da združuje profesionalno nego kože z nego doma. Le na ta način lahko zagotovimo 100% učinek''. To je koncept Casmarinega lepotnega načrta, edinstvenega načina za nego kože in ohranjanje njene popolnosti.


Gostje so bili navdušeni, saj so poleg informacij o Casmarini inovaciji dobili tudi darilo, ki jim bo omogočilo testiranje novih izdelkov.





To je bil fantastičen dan!

Hvala, ker ste del CASMARINEGA sveta.


Originalni prispevek si lahko preberete na povezavi www.casmara.com/.../agedefense-event/' target='_blank' rel='nofollow'>www.casmara.com/...
Sledite Casmara BLOG & NEWS na povezavi www.casmara.com/...