Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Naravne aktivne sestavine, ki sestavljajo AgeDefense

16. februar 2017 | Novice

Naravne aktivne sestavine, ki sestavljajoAgeDefense

Prava kombinacija aktivnih sestavin in najnovejših dosežkov na področju znanstvenih raziskav kože.

Novi CASMARA tretma – AgeDefense – kombinira prebiotike, probiotike in tehnološko napredne naravne aktivne sestavine. Gre za avantgardni napredek v kozmetiki, ki združuje najboljše iz znanosti in narave, kar omogoča inovativno in ekskluzivno kozmetično kolekcijo.

Ste vedeli, da so profesionalni tretmaji CASMARA namenjeni prav za vsakogar??

Edinstveni 6-fazni sistem zagotavlja izjemne rezultate. Poglejmo si, kako naravne aktivne sestavine v AgeDefense delujejo v vsaki fazi tretmaja:



FAZA 1

Začnemo s pripravo kože na tretma znaravnim kemičnim pilingom, ki je formuliran z eksotičnim avstralskim LIMETINIM KAVIARJEM. Ker ima pH podoben naši koži, gre za naraven, neagresiven, vendar izjemno učinkoviti piling, ki pospešuje celoten proces. Rezultat je obnovljena koža, pripravljena za nadaljevanje tretmaja.

FAZA 2
V drugi fazi se posvetimo obrambi in prestrukturiranju kože, zahvaljujoč dvema aktivnima sestavinama:
D-PROTECT: ustvari obrambno pregrado, ki krepi kožo in jo pripravi na bitko s patogenimi snovmi, ki povzročajo prezgodnje staranje.
EKSTRAKT JAPONSKE CEDRE: ima izjemno moč pri prestrukturiranju kože, saj je bogat s snovmi izvornih celic. Povzroči intenziven obnovitveni proces kože.
FAZA 3
Emulzija s PRO&PREBIOTIC COMPLEXom, to je aktivno učinkovino, ki se tako z notranje kot z zunanje strani bori proti vidnim znakom staranja. Izredni anti-aging učinek dopolnjujejo inovativna ultra vlažilna aktivna učinkovina JOJOBA & ČEBELJI VOSEK, POLLU-BLOCK, ki poskrbi za razstrupljanje in hranljiv COMPLEX SUHIH OLJ, ki tudi ščiti pred prostimi radikali.

FAZA 4
Ščitimo in negujemo kožo z aktivnimi sestavinami, kot so:
SKINADAPT: Stimulira biosenzorične zmožnosti kože in s tem pomaga koži, da se hitro in učinkovito zaščiti pred negativnimi vplivi okolja. Poveča se proizvodnja potrebnih proteinov in encimov, ki vplivajo na kvaliteto kože.
COMPLEX SUHIH OLJ: nov, hranljiv kompleks suhih olj, sestavljen iz olivnega, mandljevega in mareličnega olja, kombiniran z ekstraktom korejskega sladkega korena, daje koži izvrstno teksturo in močno zaščito proti prostim radikalom.
ACTIDEFENSE: aktivna sestavina, ki deluje na podoben način kot probiotiki. Povzroči splošno okrepitev mehanske in biološke obrambe kože.
OLJE MAKADAMIJE: naravnaanti-aging in ultra hranljiva učinkovina, bogata z omega 9 oleinsko in palmitoleinsko kislino. Globoko pomirja, neguje in aktivira kožo za mlad in zdrav videz. To je olje z lahko teksturo in  takojšnjim vpijanjem, ki ne pušča občutka mastnosti.



FAZA 5
Najbolj ekskluzivna izmed vseh faz. Z novo masko PREBIOTIC IONISABLE 3020 smo ustvarili izjemno masko s takojšnjimi učinki na kožo. Avantgardna ionisable maska deluje na osnovi prebiotic in peel-off tehnologije in je edina na svetu s 360° anti-aging učinkom. Zahvaljujoč PREBIOTIKOM, ki krepijo in spodbujajo delovanje PROBIOTIKOV, nanešenih med tretmajem, se celoten 360° anti-aging cikel zaključi. Ta inovativni, vrhunski anti-aging kozmetični izdelek krepi prvo zaščitno plast kože in s tem poveča njeno naravno obrambo ter ohranja mladosten videz. Poveča vsebnost vlage v koži in ščiti kolagensko mrežo ter s tem ohranja kožo čvrsto in brez gubic.

FAZA 6
360° anti-aging faza. Aktivne sestavine v tej fazi so vse tiste, ki smo jih našteli v prejšnjih fazah in ki jih vsebuje tudi krema za nego doma. To omogoča, da se tretma nadaljuje doma. Kombinacijo aktivnih sestavin torej sestavljajo: PRO & PREBIOTIC COMPLEX + COMPLEX SUHIH OLJ + JOJOBA & ČEBELJI VOSEK. Vsebuje tudi POLLU-BLOCK, ki poskrbi za razstrupljanje in zaščito pred okužbami. Poleg tega zagotavlja zaščito pred ultravijolično svetlobo, škodljivimi snovmi iz okolja in kemičnimi snovmi. Izniči škodljive učinke in spodbuja njihovo izločitev iz telesa.
Vse to so aktivne sestavine, ki sestavljajo AgeDefense! WOW! Izjemna kozmetična inovacija, ki deluje tako od znotraj kot od zunaj in s tem okrepi naravno zaščito kože ter ohranja mladosten videz. Naravne aktivne sestavine zagotavljajo zaokroženo anti-aging nego. AgeDefense je pravi tretma za preobrazbo kože in za povrnitev naravnega, zdravega in lepega stanja zvrhunsko naravno kozmetiko.

Inovacija, ki deluje neposredno!

CASMARA, kozmetika brez meja


Originalni prispevek si lahko preberete na povezavi www.casmara.com/...natural-cosmetics/' target='_blank' rel='nofollow'>www.casmara.com/...
Sledite Casmara BLOG & NEWS na povezavi www.casmara.com/...