Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Starpil Gold Line voski

26. september 2016 | Novice

Starpilov vosek iz linije gold line je nekaj najboljšega, kar si lahko predstavljate.

Tako nežne in hkrati učinkovite depilacije ne boste doživeli z nobenim drugim voskom. V čem pa je skrivnost? V zlatih delcih, ki pomagajo ohranjati optimalno telesno temperaturo, ter v obogateni strukturi za izboljšan oprijem na dlačice in za zmanjšan občutek neugodja ob depilaciji.  Zlate delce vsebuje tako vosek za odstranjevanje s trakovi kot tudi topli vosek za odstranjevanje brez trakov. Posebej bi izpostavili še visoko stopnjo elastičnosti tega voska z oznako 5AB, kar pomeni, da kristalizira šele po več kot štirih urah za razliko od običajnih, ki že v 15 minutah.

DEPILACIJSKI VOSEK GOLD
kvaliteten vosek v kovinskem lončku
Visoko kvaliteten produkt, razvit na osnovi dolgoletnih izkušenj in zahtev tržišča. Njegove značilnosti so: nizko tališče, dobra plastičnost in elastičnost pri postopku nanašanja in neprekosljiva lepljivost na dlačice. Te lastnosti ima zaradi uporabe visoko kvalitetnih surovin: 100 %-no destilirane borove smole in zelo kvalitetnega stabiliziranega čebeljega voska z odstranjenim vonjem. Poleg tega h kvaliteti prispeva še pravilno reguliran in avtomatiziran proizvodni proces ter rigorozna kontrola kvalitete tako surovin kot tudi končnih izdelkov.

(500g) odpri v spletni trgovini
(800 g) odpri v spletni trgovini

DEPILACIJSKI TRADICIONALNI TOPLI VOSEK GOLD
tradicionalni, visoko kvaliteten depilacijski vosek z nizkim tališčem
Izdelan iz konstantno visoko kvalitetnega čebeljega voska in smole. Izjemno učinkovit tudi pri najbolj trdovratnih dlačicah zahvaljujoč njegovi toploti ob nanosu, ki omogoči popolno odpiranje por. Učinkovit tako na obrazu kot tudi na ostalih predeli telesa. Dermatološko testiran.
Stopnja elastičnosti: 5AB

odpri v spletni trgovini

GOLD VOSEK V ROLL-ON VLOŽKU
za zelo občutljivo kožo, posebej pri vidnih kapilarah
Vsebuje zlate delce, ki pomagajo ohranjati optimalno telesno temperaturo. Globinsko vlaži kožo.

odpri v spletni trgovini