Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Zakaj se depilacija z voskom včasih sooča s kritikami?

26. julij 2023 | Novice

NegativeMnogi niso povsem navdušeni nad postopkom depilacije.

PositiveRešitev: ponudimo jim popolno razkošje nege, ki bo pritegnilo njihovo zanimanje.NegativeVeliko žensk in moških dojema depilacijo kot boleč postopek.

PositiveRešitev: z uporabo izpopolnjenih tehnik zagotovimo, da je neprijetnost bolečine čim manjša.NegativeMed depilacijo se lahko pojavijo neprijetni občutki pečenja.

PositiveRešitev: razložimo, da naši voski nimajo tako visoke tališčne temperature in s prilagojenimi napravami dosežemo, da se vosek ne segreva preveč, kar zmanjšuje neprijeten občutek.NegativeCena depilacije je lahko previsoka za nekatere stranke.

PositiveRešitev: poudarimo vrednost naše storitve in pokažimo, da je investicija v depilacijo dolgoročno koristna.NegativeNekatere stranke ne poznajo vseh razpoložljivih možnosti depilacije.

PositiveRešitev: podrobno predstavimo različne metode in jim pomagamo izbrati najbolj primerno.NegativeMnoge stranke ne prepoznajo, da depilacija lahko prinese tudi koristi za nego kože.

PositiveRešitev: s tem, ko jim omogočimo boljšo predstavo o učinkih depilacije na kožo, jih prepričamo, da postanejo redne stranke.