Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

StarSoft Full Body Waxing

21. september 2021 | Novice

Naša linija StarSoft je idealna za depilacijo celega telesa, saj vsebuje vse, kar potrebujete za voskanje vsakega posameznega predela vaše stranke. Osnovana je na:

1.   nevrosenzoričnih učinkovinah, ki zmanjšujejo nelagodje in pordelost

2.   vlažilnih učinkovinah

3.   antihistaminskih učinkovinah in

4.   aktivnih sestavinah za regeneracijo kože

To je popolna kombinacija za depilacijo celega telesa.

Pred depilacijo na vsako področje vedno nanesite Pre-Epil Gel.

Na predelih OBRAZA uporabite Film Wax za depilacijo brez trakov. Zaradi svoje CRYSTALLINE osnove zelo učinkovito in hitro odstranjuje nežne, kratke dlačice na obrazu. Po postopku uporabite Acid Cream, ki je idealna za občutljivo kožo in kožo, ki hitro reagira.

Za BIKINI LINIJO in PAZDUHE ravno tako priporočamo uporabo voska Film Wax. Odlično odstranjuje tudi močne dlake, značilne za te dele telesa. Tu je za zaključek postopka najboljša izbira Post-Epil Emulsion.​

ROKE, HRBET, TREBUH in PRSNI KOŠ lahko depilirate z Roll-On Transparent ali Roll-On White (ta je kremast in je primeren za bolj občutljivo kožo). Za po depilaciji priporočamo našo emulzijo Post-Epil Emulsion z lahko teksturo, ki ima močno sposobnost regeneracije kože.

NOGE so večji predel, zato tudi tu svetujemo voska Roll-On Transparent ali Roll-On White za odstranjevanje s trakovi. Po depilaciji priporočamo mešanico Post-Epil Emulsion in Post-Epil Oil. Rezultati so resnično spektakularni!

In ne pozabite tretmaja vedno zaključiti z nanosom kreme z zaščitnim faktorjem 50 na področja, ki so izpostavljena soncu.