Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Dogodki

AKTUALNO! Tečaji Combinal Eyelash Lifting s keratinskim laminiranjem

5. april 2024 | Dogodki
 
Ta inovativna metoda trepalnice nežno privzdigne, jih navidezno podaljša in naredi bolj voluminozne. Eyelash Lifting je varen tretma, ki trepalnice privzdigne in katerega rezultat je čudovit, izrazit videz trepalnic. Posebno oblikovane silikonske blazinice nameščene na rob veke omogočajo, da trepalnice nežno in natančno privzdignemo. Poleg tega je izboljšana formula izdelkov in to sta glavni razliki v primerjavi s konvencionalnim trajnim vihanjem trepalnic. Trepalnice po tej inovativni metodi so privzdignjene, ne pa zavihane.

Za postopek se uporabita dva posebna losjona: Lifting losjon zagotavlja trajanje lifting efekta, Fixing losjon pa stabilizira ta učinek tako, da naravne trepalnice dlje časa ostanejo na videz daljše in bolj voluminozne. Lifting efekt traja od 3 do 4 tedne, postopek pa se lahko ponovi kadarkoli, saj je nežen in naravnih trepalnic ne poškoduje. V sam postopek je vključeno še barvanje in keratinsko laminiranje trepalnic. Tretma traja 50 minut.

Izdelki za izvedbo tretmaja so na voljo v setu Combinal Eyelash Lifting Set Premium, ki je ekskluzivno namenjen samo profesionalni uporabi, zadostuje pa za 60 tretmajev (na embalaži je navedeno, za zadostuje za 30 tretmajev, ker je priloženih 30 dvojnih vrečk Lifting in Fixing losjona, vendar vsaka vrečka zadostuje za 2 tretmaja).


Tečaje izvajamo individualno

1. v našem poslovnem prostoru ali
2. v vašem salonu

Za termin tečaja se dogovorimo.

Tečaj traja 2 do 3 ure.

V uvodnem delu vam predstavimo teorijo (ca. pol ure), potem sledi praktični del na modelu, za katerega poskrbite vi. Praktični del poteka tako, da večino postopka izvedete sami po predhodnem prikazu in pod budnim očesom naše strokovne sodelavke.
Material, s katerim opravljate tečaj, zagotovimo mi.

V primeru izvedbe tečaja v vašem salonu je potrebno poskrbeti za ustrezno opremo (kozmetično mizo, voziček oz. poličko, na katero se odloži potreben material za postopek ter luč-lupo).

Cena tečaja z DDV:

1. v našem poslovnem prostoru 320 €
2. v vašem salonu 420 €


V ceno je vključeno:
  • Combinal Eyelash Lifting Premium Set izdelkov za 60 tretmajev
  • tiskano gradivo za teoretični del
  • izvedba tečaja pod našim vodstvom in z našim materialom
  • reklamni plakat
  • certifikat
  • podpora po opravljenem tečaju
Tečaji potekajo individualno, zato je zagotovljena visoka kakovost izvedbe.

Za več informacij oz. za dogovor glede termina tečaja se nam javite po telefonu 041/336 929 ali mailu info@linea-kozmetika.si











Oglejte si foto in video utrinke z naših tečajev



Primeri: