Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Zakaj je uporaba izdelkov za pred in po depilaciji obvezna?

8. marec 2021 | Novice

Voskanje je od svojega začetka doživljalo številne spremembe. Ker je bila to ena najbolj bolečih praks, ki so se je ženske nekoč bale, je ves čas obstajala težnja in posledično razvoj v smeri olajšanja tega postopka.

Najbolj priljubljena in cenjena sprememba je uporaba izdelkov pred postopkom in po njem.

Danes so na voljo številni izdelki za pred in po depilaciji, ki poskrbijo, da je postopek čim manj boleč, hitrejši, bolj učinkovit in brez negativnih posledic na koži.

PRED DEPILACIJO je zelo pomembno, da kožo očistimo ostankov olj, negovalnih losjonov, bakterij, znoja in prahu. Če se ta korak preskoči, lahko pride do tega, da dlačice niso odstranjene temeljito, lahko pride do okužb, pojava izpuščajev in še česa drugega. Čeprav je izdelke pred depilacijo priporočljivo uporabljati ne glede na vrsto depilacije, se zlasti priporočajo pri depilaciji z voski, ki se jih odstranjuje s trakovi.

Potem so pa tu še izdelki za PO DEPILACIJI. Olja so odlična za odstranjevanje lepljivih ostankov, koža pa po nanosu ostane sijoča in gladka. Seveda se je potrebno ozirati tudi na vse, katerih koža je občutljiva in se posledice depilacije lahko kažejo kot rdečica, oteklina, podplutba ali osip. Losjoni za uporabo po depilaciji poskrbijo, da se te posledice omilijo, kožo izdatno navlažijo, jo pomirijo, ji povrnejo enakomeren ten in kar je izjemno pomembno, preprečijo okužbo foliklov.


Kakor češnja na vrhu torte pa je še njihov potencial za upočasnitev rasti dlačic! Težave z vraščanjem lahko rešite z uporabo spraya Hair Puller, ki dela čudeže! Vse kar je potrebno, je vsakodnevno pršenje na prizadete predele.




Ko izberete Starpil, se odločite za eno najboljših blagovnih znamk depilacijskih izdelkov na svetu!
Nudimo kakovostne izdelke, ki jim lahko zaupate!