Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Vaš popolni priročnik za roll-on voskanje

8. julij 2020 | Novice

Veliko zanimanja je za uporabo ROLL-ON voskanja za osebno ali profesionalno rabo. STARPIL ROLL-ON vosek je zelo enostaven pripomoček za depilacijo. Zagotavlja maksimalno higieno in zmanjša potrebo po lopaticah ali dodatnih profesionalnih grelcih voska. Ta sistem voskanja vam pomaga in olajša delo, zato vam bomo povedali več o tem. V tem celovitem priročniku za voskanje z ROLL-ON voski bomo razpravljali o vsem, od grelcev do voskov in uporabe le-teh ter vam hkrati predstavili najbolj učinkovite načine njihove uporabe.

Kaj je ROLL-ON voskanje?

STARPIL ROLL-ON je vosek, napolnjen v 110 g plastičen vložek, ki je prenosen, enostaven za uporabo ter v celoti primeren za recikliranje. Vložek je izdelan iz trdega plastičnega ohišja pokritega z valjčno glavo (kar je super za domačo uporabo, saj je tako primeren za večkratno uporabo). Lastnosti ROLL-ON glave pa nam omogočajo enakomerno porazdelitev voska po katerikoli površini.

Za koga je primeren ROLL-ON vosek?

ROLL-ON vosek je odličen za vse predele na telesu, kot nalašč za večje površine, kot so noge, roke, hrbet in prsni del. Odlično deluje tudi na bikini predelu. Z ROLL-ON voski odstranimo tudi težko dostopne dlačice. Naš STARPIL vosek lahko nanesete na več predelov hkrati in s tem pridobite na času za kar polovico celotnega časa voskanja. Pri domači uporabi boste za voskanje nog potrebovali le 15 minut. Metoda ROLL-ON je ultra-higienična, za enkratno uporabo in preprosta metoda nanašanja, ki odpravlja kapljanje in nepotrebno lepljenje. Sistem ROLL-ON zahteva malo vzdrževanja in je pripravljen na takojšnjo uporabo. Vsak ROLL-ON vosek lahko kupite posamično ali v paketu (20 voskov in več).

Kaj še potrebujemo poleg voska?

STARPIL ROLL-ON vosek je bil izumljen in patentiran leta 1991. Kmalu zatem so pri podjetju STARPIL razvili grelec za segrevanje. STARPIL ROLL-ON grelec je v notranjosti kovinski, kar omogoča enakomerno oddajanje toplote po celotnem vosku. V 20 minutah se  vosek segreje do popolne temperature. Ko ste pripravili kožo na depiliranje, preprosto snamete grelec iz baze, odstranite zaščito na vložku in pripravite valjček tako, da nekaj voska namažete na depilacijski trak. S tem se prepričate, da je vosek na primerni temperaturi za depilacijo. Uporaba grelca za vosek STARPIL ROLL-ON vam omogoča, da dosežete najboljšo konsistenco voska, hkrati pa vam olajša izvedbo depilacije. Grelci so v naši ponudbi na voljo posamično, lahko pa tudi po dva ali tri v istem baznem sistemu. Prednost večjih baznih sistemov je predvsem v zadostni količini voska, ki ga potrebujemo za depilacijo več strank v krajšem času.

 

Uporaba STARPIL ROLL-ON voska

Kot bi to storili pred katerokoli depilacijo, je kožo potrebno pripraviti tako, da jo razkužimo in očistimo. Z STARPIL gelom naredimo točno to, poleg tega pa kožo še razmastimo, da se vosek na kožo prilepi čim bolj enakomerno. Ker je  grelec posebej zasnovan za naše ROLL-ON voske, bo temperatura ustrezna in lahko pričnete z delom. Prepričajte se, da imate predhodno razrezane in pripravljene depilacijske trakove, da bo depilacija potekala še hitreje. Za nanašanje voska držite grelec pod kotom 45 ° in nežno pritiskajte na površino. Vosek nanašamo zmeraj v smeri rasti dlačic. Nato prilepimo depilacijski trak in potegnemo v nasprotni smeri rasti dlačic. Pri tem smo pozorni, da je koža napeta in da odstranimo depilacijske trakove s hitrim potegom čimbolj vzporedno s površino kože, ne vlecimo navzgor. Po potegu položimo našo dlan na depiliran  predel in pridržimo nekaj trenutkov, da ublažimo morebitno bolečino. Izogibajte se ponovnemu nanašanju voska na ista območja in raje s pinceto odstranite preostale dlačice. Nikoli ne pozabite na nego po voskanju. S pravilno nego zmanjšamo draženje kože in zaviramo ponovno rast dlačic. S tem bomo dosegli dolgotrajnejše rezultate.

Vredno je poskusiti!

Ni mogoče zagotovo vedeti, ali vam bo nekaj všeč, dokler tega ne preizkusite. Če je ta vodič odgovoril na kakršnakoli vprašanja, ki ste jih morda imeli o ROLL-ON vosku, smo dosegli naš namen. Nas pa zanima, kakšne tehnike in metode uporabljate vi pri depilaciji? Katere so še teme o voskanju, o katerih bi radi vedeli več? Vprašanje/mnenje/komentarji so dobrodošli na mail info@linea-kozmetika.si ali na socialnih omrežjih (Facebook in Instagram).