Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Kakšne pilinge srečamo pri Casmari?

4. december 2019 | Novice

Jesensko-zimski čas je idealen za izvedbo pilinga s kislinami. Kislinski pilingi so namreč eno izmed najboljših orodij za pomlajevanje kože in za doseganje vidnih rezultatov pri številnih težavah. Pri pilingih za kozmetično rabo srečujemo alfa in beta hidroksi kisline v nizkih koncentracijah, ki skrbijo za odstranitev poroženelih kožnih celic in pospešujejo obnavljanje kože.

Kakšne pilinge srečamo pri Casmari?

Pri Casmari so na voljo kislinski in encimski pilingi. Encimski piling se ne vsrka v kožo, ostane na površju in »poje« proteine (karatinocite). Kislinski piling pa koža vsrka, ta penetrira v globino in pretrga vezi keratinocitov in pospeši razkroj celic za odstranitev v globini. 

Kislinski piling

Natural Peeling Tri-Active gelni piling vsebuje mešanico dveh alfa hidroksilnih kislin (glikolne in mlečne) in beta hidroksilne kisline (salicilne), ki delujejo na treh nivojih kože glede na velikost kislinskih molekul. V najglobljih plasteh učinkuje glikolna kislina (najmanjše molekule), v srednjih mlečna in v vrhnjih salicilna z največjo velikostjo molekul. Izdelek kožo mehča, jo navlaži in v celoti izboljša njen videz.

Izdelek je na voljo tudi v 150 ml embalaži za domačo uporabo.
Purifying tretma vsebuje inovativni kemični piling z malično, citronsko in vinska kislino ter proteini svile.
AgeDefense tretma vsebuje naravni kemični piling s Ph podobnim koži - formuliran z limetinim kaviarjem. 

Encimski piling

Ocean Miracle tretma vsebuje KERATOCLEAN®, učinkovino osnovano na encimu keratinaza in popolnoma naravni surfaktant oliveoil glutamate (pridobljen iz olivnega olja in glutamične kisline.
Intensive Q10 tretma vsebuje encim X-PRESSIN®, pridobljen iz papaje.
Vabljeni v našo spletno trgovino!
 
Za dodatne informacije in veleprodajne cene nas kontaktirajte.