Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Vrhunske tekstilne prevleke Medixwell®

17. julij 2019 | Novice



Spoznajte vrhunske tekstilne prevleke Medixwell®, ki bodo vašemu salonu vnesle svežino in izboljšale počutje vaših strank. Kolekcija frotirastih prevlek Medixwell® zagotavlja dobro počutje zaradi kvalitetnih materialov, široke palete obstojnih barv in izjemno enostavnega vzdrževanja. Katera bo vaša?


Sestava tekstilnih prevlek

Prevleke so izdelane iz enostranskega frotirja debeline 250 g/m²; s sestavo 80% bombaža in 20% poliestra. Površina materiala je iz dobro vpojnega 100%-nega bombaža. Poseben vzorec zagotavlja visoko odpornost in super puhast občutek. Material je zelo obstojen tako po obliki kot tudi barvi tudi po mnogih pranjih zahvaljujoč posebnemu visokotlačnemu procesu barvanja. Perejo se lahko do 90°C, priporočeno do 60°C, sušijo se lahko v sušilnem stroju.



Izbira barv
Barve so sestavni del našega življenja in zato ni nič nenavadnega, da vplivajo na nas na najrazličnejših področjih. Znanstveniki ugotavljajo, da barve pri ljudeh sprožajo določene čustvene reakcije in tako vplivajo na naše dojemanje okolja, razpoloženje in vedenje. Tople barve, ki vključujejo rdečo, oranžno in rumeno, v nas dosežejo občutja toplote in udobja. Barve modrega spektra pa so znane kot hladne barve in vključujejo modro, vijolično in zeleno. Te barve delujejo predvsem pomirjujoče. 

Medixwell® ponuja široko lestvico barv, s katerimi boste zagotovo izboljšali izkušnjo strank v vašem kozmetičnem salonu.



Vrste prevlek 

Prevleke so na voljo v različnih dimenzijah in se odlikujejo predvsem po uporabnih ter praktičnih detajlih kot so obroba z elastiko in nastavki za prilagoditev velikosti. Prilegajo se tudi neobičajnim oblikam kozmetičnih miz in stolov, tudi v obliki sedla. 

Izbirate lahko med prevlekami za:

      
       


Pri izbiri vam z veseljem pomagamo.
Pošljite nam sliko mize, stola ali naslonjala z dimenzijami na info@linea-kozmetika.si