Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

KERALASH 5 ML

keratinski losjon z dvojnim učinkom za obnovo in zaščito naravnih trepalnic
  • Cena z DDV:

    25,70 €

Ste salon? Do vaših cen lahko dostopate po prijavi/registraciji.

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

To je luksuzni dvojni keratinski tretma brez vsebnosti silikona in olj, ki deluje s pomočjo dveh različnih keratinskih proteinov. Na eni strani deluje globoko v dlačicah, kjer nahrani in izboljša, na drugi strani pa dlačico obda z zaščitnim hranilnim filmom. Naravna trepalnica s keratinskim filmom je utrjena in obnovljena. Unikatni kompleks aktivnih učinkovin trepalnicam zagotovi volumen in sijaj.

Priporočamo za uporabo po COMBINAL Eyelash Lifting in/ali barvanju trepalnic za laminiranje in obnovo naravnih trepalnic. Zaščita naravnih trepalnic po tretmajih in učinek maskare in privihanih trepalnic brez uporabe maskare ali vihalnika trepalnic.

Učinkovine: keratin visoke in nizke molekulske mase, citronska kislina, biotin (vitamin H), panthenol, natrijev pca, arginine

Sestavine

AQUA, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED KERATIN, KERATIN, PANTHENOL, XANTHAN GUM, SODIUM PCA, ARGININE, BIOTIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.