Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

BARVA ZA TREPALNICE IN OBRVI ŠT. 2 MODRO-ČRNA 15 ML

  • Cena z DDV:

    7,20 €

Ste salon? Do vaših cen lahko dostopate po prijavi/registraciji.

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Intenzivno črna barva z modrikastim sijajem. Ustreza vsem tonom kože, zaradi česar je ena od najbolj priljubljenih barv v naši ponudbi.
COMBINAL barva za trepalnice je tako imenovana oksidacijska barva, ki se mora pred uporabo zmešati z razvijalcem. Trepalnice in obrvi ostanejo obarvane do 4 tednov.

Obarvane trepalnice in obrvi ustvarijo tisto najpomembnejšo definicijo in vašemu obrazu dodajo okvir in strukturo. Odtenki Combinal barv povdarijo vaše oči, ki lepše in svetleje zažarijo. 
Combinal barve prihajajo iz Laboratorijev Dr. Temt iz Avstrije – enega najbolj izkušenih proizvajalcev barv za trepalnice in obrvi na svetu.
Visokokakovostne sestavine zagotavljajo trajno obarvanje od korenin do konic.
Barve vsebujejo naravne pigmente, njihova formula pa je blaga in nežna.
Combinal črna barva za obrvi in trepalnice je bila uradno odobrena kot veganski izdelek.

Več informacij

Postopek uporabe:

1. Trepalnice in obrvi najprej nežno očistite s čistilom za trepalnice, sperete s toplo vodo in nato dobro osušite. Kožo zaščitite z zaščitno kremo.
2. Barvo za trepalnice zmešajte s 5 % hydrogen peroxidom (2 cm barve + 5 kapljic razvijalca).

3. Za optimalno zaščito kože uporabite dva lističa za zaščito. Nanju nanesite tanko plast zaščitne kreme, lističa spojite, da se krema razmaže, ju zopet razdvojite, položite na spodnji veki in pričnite z barvanjem.
4. Barvo nanesite s pomočjo čopiča ali krtačke.
5. Po 8 – 10 minutah barvo pazljivo odstranite tako, da ostanke barve s pomočjo čopiča potisnete na lističa, ju odstranite in preostanek sperete s hladno vodo. Barvanje obrvi pa naj ne bo tako intenzivno, zato barvo odstranite že po 4 – 5 minutah.
6. S čistilom barve na koncu odstranite nezaželene madeže tako na koži kot lahko tudi na drugih predmetih ali obleki.

Sestavine

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, PEG-20 STEARATE, SODIUM CETEARYL SULFATE, P-PHENYLENEDIAMINE, M-AMINOPHENOL, RESORCINOL, 2,6-DIAMINOPYRIDINE