Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

VOSEK ZA DEPILACIJO ELASTICA BLACK, GRANULE, 1 KG

visoko učinkovita formula za najbolj trdovratne dlačice
  • Cena z DDV:

    23,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Black film vosek je mešanica surovin z različnimi tališči. Zaradi vsebnosti polimerov je možen nanos v zelo tanki plasti, ki ostane prožna in se ob odstranjevanju ne raztrga. Izdelan je iz smole, čebeljega voska, parafina, elastičnih polimerov, vsebuje pa tudi oglje z očiščevalnimi lastnostmi. Idealen je za večje predele, kot so noge, hrbet ali prsi ter pri moških za definiranje linije brade in dlačic na vratu.

Prednosti
  • oljetopen, zelo elastičen vosek z mehko teksturo in popolnim odstranjevanjem dlačic, po drugi strani pa zelo nežen do kože
  • odstranjuje tudi najkrajše dlačice s korenino in jih ne potrga
  • omogoča nanašanje zelo tankega sloja, se hitro suši, vendar ostaja prožen
  • zaradi mehkobe voska je zmanjšan občutek bolečine pri depilaciji
  • ker je vosek v granulah, je olajšano doziranje in zmanjšan čas taljenja
Uporaba

Vosek vstavite v lonček grelca, ki ga najprej nastavite na temperaturo od 60 do 70°C. Po 15 minutah temperaturo zmanjšajte na 50 do 60°C in počakajte, da vosek dobi gostoto medu. Za najboljši rezultat kožo najprej pripravite na depilacijo s pomočjo Starpil gela. Nato z lopatico nanesite tanko plast voska v smeri rasti dlak, počakajte nekaj sekund in ga odstranite v nasprotni smeri čim bolj vzporedno s površino kože. Za zaključek nege nanesite Starpil emulzijo, kremo ali olje.