Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

VOSEK ZA DEPILACIJO ROLL-ON TRANSPARENT STARSOFT 110 G

vosek z nevrosenzoričnimi aktivnimi učinkovinami za koži prijazno depilacijo
  • Cena z DDV:

    3,30 €

Cena za količino:
20 enot-12%2,90 €
120 enot-21%2,60 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Vosek vsebuje tamanu olje in ostale nevrosenzorične sestavine, ki zmanjšajo nelagodje. Je prijazen do kože in brezhibno odstrani tudi najkrajše dlačice. Higieničen, za enkratno uporabo. Formula je 100 % brez smol, parabenov, barvil in dišav.

STARSOFT ALL-IN-ONE NEŽNA DEPILACIJSKA LINIJA ...ko depilacija postane užitek

Inovativni depilacijski tretma z nevrosenzoričnimi aktivnimi učinkovinami zadnje generacije, ki zmanjšujejo neugodje in spodbujajo takojšnjo regeneracijo, je koži prijazen, saj zmanjša pojav rdečice in globinsko navlaži. 
Odstrani tudi najkrajše dlačice. Vse to ob minimalnem neugodju!
Skrivnost depilacijskih izdelkov linije STARSOFT je v izbiri aktivnih učinkovin. Pridobivajo se iz tamanu olja in ostalih nevrosenzoričnih sestavin, ki kožo negujejo in omogočajo boljšo in hitrejšo regeneracijo v primerjavi s standardnimi izdelki za depilacijo. Poleg tega so STARSOFT voski 100 % brez smol, parabenov, barvil in dišav. STARSOFT izdelki za depilacijo in metode nanosa so posebej zasnovani z namenom zagotovitve takojšnje obnovitve, ki znatno zmanjša odziv kože po depilaciji vseh tipov kož. 
Linija izdelkov je primerna za vse tipe kož, tudi najbolj občutljive in na območjih, nagnjenih k razdraženosti. Seveda pa je čas obnove odvisen od stanja in tipa kože.

Prednosti
  • izjemna regenerativna in vlažilna sposobnost
  • zmanjša nelagodje
  • zmanjša možnost reakcije kože na vosek
  • kožo v trenutku obnovi
  • dlačice odstrani pri korenini
  • odstrani tudi najkrajše dlačice in pri tem ne poškoduje kože
  • lajša in blaži
Celotna linija je dermatološko testirana.

Opozorilo: Starpil voski roll-on imajo nizko tališčno temperaturo (to je njihova kvaliteta), zato lahko iztečejo. Prosimo, hranite jih v pokončnem položaju.

Oglejte si še ostale izdelke linije v povezanih izdelkih.


Sestavine

HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CALOPHYLUM INOPHYLLUM SEED OIL, 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL, TOCOPHEROL, PENTYLENE GLYCOL