Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

NASTAVKI COMFORT SET

popoln set brusilnih nastavkov
 • Cena z DDV:

  31,00 €

 • Enota:

  kos

 • Blagovna znamka:

  Promed

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Za nego problematičnih področij na koži, kot je na primer trda koža, žulji, koža ob nohtih, za krajšanje in nego nohtov (mat učinek, glajenje, čiščenje in poliranje).

Vsebina:
 • 198535 Kamniti nastavek, standardni: za glajenje, matiranje in zgostitev nohtov. Priprava za nanos umetnih nohtov. Primeren za nego naravnih nohtov tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 12.000/min.
 • 198530 Kamniti nastavek mlin, cilinder: za glajenje, matiranje in zgostitev nohtov. Primeren za nego naravnih nohtov tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 12.000/min.
 • 198031 Safirni brus, okrogel: za čiščenje nohtov in za odstranjevanje kože na nohtih. Safirni brus je mehkejši od diamantnega, zaradi česar je idealen za zgostitev, nego in čiščenje naravnih nohtov, ter tretiranje težav z nohti in kožo na nogah, kot na primer brušenje vraščenih nohtov. Primeren za nego naravnih nohtov in tretiranje kože tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 25.000/min.
 • 198543 Diamantni brus, mali stožec: drobni diamantni delci delujejo abrazivno za higienično in hitro delo na koži in nohtih. Zelo vzdržljiv. Za glajenje, čiščenje glivic in odstranjevanje ostankov lepila. Primeren tudi za delo na zahtevnih, težko dostopnih mestih. Primeren za nego naravnih nohtov in tretiranje kože tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 20.000/min.
 • 198034 Safirni brus, daljši: je mehkejši od diamantnega, zaradi česar je idealen za zgostitev, nego in čiščenje naravnih nohtov, ter tretiranje težav z nohti. Za osnovno tretiranje nohtov. Primeren za nego naravnih nohtov in tretiranje kože tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 25.000/min.
 • 198540 Diamantni brus, mali stožec: drobni diamantni delci delujejo abrazivno za higienično in hitro delo na koži in nohtih. Za glajenje, čiščenje, odstranjevanje kože na nohtu, izdelava prehodov med umetnim in naravnim nohtom in odstranjevanje ostankov lepila. Primeren tudi za delo na zahtevnih, težko dostopnih mestih. Zelo vzdržljiv. Primeren za nego naravnih nohtov in tretiranje kože tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 20.000/min.
 • 198541 Diamantni brus, cilinder: drobni diamantni delci delujejo abrazivno za higienično in hitro delo na koži in nohtih. Primeren tudi za delo na zahtevnih, težko dostopnih mestih. Za glajenje, čiščenje, odstranjevanje ostankov lepila, za redčenje odebeljenih nohtov in za nego kurjih očes. Zelo vzdržljiv. Primeren za nego naravnih nohtov in tretiranje kože tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 20.000/min.
 • 190086 čopič za čiščenje nohtov odstrani ostanke prahu tudi na težko dostopnih mestih. Izdelan je iz nežnih kozjih dlak. Največje št. vrtljajev: do 8.000/min.
 • 190021 brusni stožec: safir, grob, ni avtoklavabilen: je mehkejši od diamantnega, zaradi česar je idealen za zgostitev, nego in čiščenje naravnih nohtov, ter tretiranje težav z nohti. Primeren za tretiranje žuljev in močno zadebeljenih nohtov. Primeren za nego naravnih nohtov in tretiranje kože tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 20.000/min.
 • 190041 Polirni stožec iz filca: za zaključek nege z glajenjem nohtov, predvsem konic. Izgladi nepravilnosti v naravnem nohtu , zagotovi gladek, mat ali sijoč videz. Primeren za nego naravnih in umetnih nohtov tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 10.000/min.
 • 190011 Safirni brus: je mehkejši od diamantnega, zaradi česar je idealen za zgostitev, nego, oblikovanje, krajšanje in čiščenje naravnih nohtov, ter tretiranje težav z nohti in kožo. Primeren za nego naravnih nohtov tako za domačo, kot tudi profesionalno uporabo. Največje št. vrtljajev: do 10.000/min.
 • 198562 4x100 brusni trak srednje velikosti v različnih teksturah. Primerni za zgostitev nohtov, odstranjevanje gela in nego umetnih nohtov. Za profesionalno uporabo.

Brusilni nastavki so standardne velikosti: 2.32 - 2.35 mm