Starpil - Linea Kozmetika

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
01 832 34 94

sledite nam
StarpilŠpansko podjetje Maystar s.l., ki je proizvajalec izdelkov Starpil, je zasnoval mlad podjetnik Jesus Bonan s sanjami, da postane vodilno svetovno podjetje v sistemih za profesionalno odstranjevanje dlak. Njegove sanje so se izpolnile leta 1991, ko je izumil in patentiral inovativni roll-on sistem nanosa voska. Njegov sistem je bil pogosto posneman, še vedno pa v proizvodnji ostaja merilo. Po uspešnem patentiranju sistema in kasnejšem naglem prodiranju na tuje trge je leta 1999 španska gospodarska zbornica podjetju dodelila naziv hitro rastočega izvoznega podjetja. Danes podjetje še vedno dosega izjemne rezultate, saj ima več kot 5000 kupcev v 65 državah. Njihovi proizvodni, razvojni in poslovni prostori pa se nahajajo v novem, 5000 m² velikem objektu v kraju Torredembarra blizu Barcelone. Letno proizvedejo okrog 6 milijonov roll-on, več kot 700 ton voskov in številne druge proizvode. Cilji podjetja Maystar so nadaljevati z inovacijam, nenehno izpopolnjevati kvaliteto tako izdelkov kot tudi storitev in s tem dosegati zadovoljstvo kupcev. Z veseljem pa lahko napišemo tudi to, da naše podjetje Linea Kozmetika Boštjan Pečuh s.p. s podjetjem Maystar uspešno sodeluje in jih zastopa na slovenskem tržišču že od leta 1998.Voskanje je eden izmed najbolj pogostih lepotnih tretmajev. Poleg tega da odstrani dlačice omogoči, da koža v večji meri vpije ostale izdelke za nego. Prav zato je za Starpil bistvenega pomena, da ponudijo samo najboljše izdelke in načine za njihov optimalen nanos. Inovativne formule in izjemni izdelki, ki vsebujejo zgolj najboljše naravne učinkovine, so končni rezultat večletnih izkušenj.

Vodilno vlogo na področju profesionalne depilacije Starpil dokazuje z obsežnim izborom sistemov za depilacijo, izdelki za pred in po depilaciji ter dodatki. Zagotavlja vse potrebno, da strankam zagotovite najboljšo možno depilacijo, dobro počutje in lepotni tretma. Zaupajte premium Starpil voskom, zaupajte v Starpil.

ponudba
Voski z visokim tališčem v roll-on vložku za depilacijo s trakovi je patentiran roll-on sistem za depilacijo, ki ga posnema cel svet. Z roll-on sistemom za depilacijo boste dosegli izjemne rezultate. ker so voski izdelani iz smole pomeni, da se lahko uporabljajo ob višji temperaturi kot voski z nižjim tališčem. Prednost tega je, da je plast voska zelo tanka in se v trenutku ohladi, s čimer preprečimo pekoč občutek. Po nanosu se vosek preprosto odstrani s Starpil trakovi za depilacijo.

Voski za depilacijo s trakovi z nizkim tališčem, ki ob taljenju na nizki temperaturi dobijo teksturo medu. Starpil voski z nizkim tališčem so izdelani iz čebeljega voska in kakovostnih smol. Nekateri vsebujejo titanijev dioksid, ki ob sobni temperaturi zagotavlja bolj kremasto in voljno teksturo ter omogoča lažjo depilacijo. Voski so izjemno učinkoviti in se preprosto nanašajo. Odprejo pore in omogočijo odstranjevanje dlačic s korenino, kar upočasni njihovo ponovno rast.

StarSoft, koži prijazna premium depilacija. Nov, inovativen depilacijski tretma z nevrosenzoričnimi aktivnimi sestavinami, ki zmanjšujejo neugodje in spodbujajo takojšnjo regeneracijo kože.

Liposoluble voski z visokim tališčem, na sobni temperaturi poltrdi voski za enkratno uporabo. Vosek je izdelan iz borove smole in rastlinskih olj in zasnovan za uporabo skupaj s starpil trakovi. Omogoča izredno dober oprijem in se med delom ne suši. Topel vosek je idealen za olajšanje utrujenih nog in izboljšanje cirkulacije.Poleg voskov Starpil ponuja tudi širok izbor grelcev za voske ter kozmetike za nego pred in po depilaciji.
Kot Starpil je tudi Depilflax blagovna znamka depilacijskih izdelkov iz podjetja Maystar. V naši ponudbi boste našli nekaj voskov in izdelkov za nego pred in po depilaciji.