Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Combinal


Za izboljšanje videza trepalnic in obrvi so pri Combinalu razvili izdelke za barvanje, oblikovanje, obnavljanje in spodbujanje rasti. Pri ponudbi niso pozabili niti na nego okoli oči.

Izdelki Combinal so namenjeni predvsem profesionalni uporabi, vendar lahko večino izdelkov uporabljamo tudi doma.

BARVANJE TREPALNIC IN OBRVI S COMBINAL BARVAMI
Tretma je posebej primeren za vse, ki si želijo lep izgled trepalnic in obliko obrvi. Predstavlja odlično izbiro za vse, ki bi si želeli prihraniti čas za ličenje. Obarvane in ustrezno negovane trepalnice izgledajo daljše in bolj polne brez uporabe maskare. Barve za trepalnice in obrvi z blago in nežno formulo ustvarijo definicijo, poudarjo oči in tako uokvirijo obraz.
OBLIKOVANJE IN DVIG TREPALNIC S COMBINAL EYELASH LIFTING
Postopek, ki se izvaja v kozmetičnem salonu, nežno privzdigne trepalnice, ustvari videz dolgih in voluminoznih trepalnic ter oči naredi bolj izrazite. Rezultat je viden takoj in traja 4 tedne in več. Za bolj izrazit učinek priporočamo, da se v tretma vključi tudi barvanje trepalnic.


2 in 1 COMBINAL Keratin Double Treatment
Keratinski losjon z dvojnim učinkom za obnovo in zaščito naravnih trepalnice. To je luksuzni dvojni keratinski tretma brez vsebnosti silikona in olj, ki deluje s pomočjo dveh različnih keratinskih proteinov. Na eni strani deluje globoko v dlačicah, kjer nahrani in izboljša, na drugi strani pa dlačico obda z zaščitnim hranilnim filmom. Naravna trepalnica s keratinskim filmom je utrjena in obnovljena. Unikatni kompleks aktivnih učinkovin trepalnicam zagotovi volumen in sijaj.NEGA TER OBNAVLJANJE TREPALNIC IN OBRVI Z VELVET LASHES
Premium balzam, ki obnovi videz mladih trepalnic in obrvi. Dlačice zaščiti, izgladi in jih naredi bolj elastične, kar pomaga preprečiti njihovo lomljenje. Z redno nego doma bodo trepalnice in obrvi nahranjene ter negovane. Balzam se uporabi tudi po salonskih tretmajih in barvanju trepalnic.
SPODBUJANJE RASTI TREPALNIC IN OBRVI Z EXPERT EYELASH BOOSTER
Aktivni serum za domačo uporabo spodbuja rast trepalnic ter obrvi in jih hkrati neguje. Ob redni uporabi seruma postanejo trepalnice in obrvi očitno daljše, bolj polne in močnejše. Serum ščiti tudi pred prezgodnjim izpadanjem in lomljenjem dlačic.