O podjetju - Linea Kozmetika

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
01 832 34 94

sledite nam
O podjetju

V podjetju LINEA KOZMETIKA Boštjan Pečuh s.p. se že od leta 1994 ukvarjamo s prodajo profesionalnih kozmetičnih izdelkov.

V naši ponudbi najdete negovalno kozmetiko za obraz in telo, depilacijske izdelke, opremo za kozmetične salone, izdelke za higieno ter druge specialne izdelke za kozmetične salone. Osredotočamo se na visoko kakovost, ki zadovolji potrebe tako kozmetičnih salonov kot tudi wellness centrov. Poleg tega ponujamo širok izbor izdelkov za maloprodajo, kjer boste končni potrošniki za svoje, še tako posebne potrebe, našli idealne izdelke, ki so sicer na voljo samo v salonih.

Najbolj pomembno pa je to, da se pri izboru prodajnih izdelkov prilagajamo željam in potrebam naših kupcev, s čimer si zagotavljamo njihovo zvestobo, hkrati pa pridobivamo nove.


Naša maloprodajna trgovina se nahaja na naslovu Utik 47a, 1217 Vodice in je odprta od ponedeljka do petka od 8. do 12. ure.
Za kasnejši obisk trgovine od ponedeljka do petka se je potrebno predhodno dogovoriti.

Na prodajnem mestu sprejemamo vse plačilne kartice.

Možno je tudi plačilo na obroke z Diners kartico:
pri nakupu nad 200 € do 6 obrokov, pri nakupu nad 600 € do 12 obrokov.