Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
01 832 34 94
sledite nam
Haut-Segala

laboratorij

Laboratorij se nahaja blizu glavnega mesta Rieupeyroux. Narava je pristna in divja, in kot taka ne le zagotavlja popoln ritem za delo, ampak je tudi vir, ki ga strokovnjaki v podjetju potrebujejo za ročno pridobivanje izdelkov. Odlično poznavanje rastlin in strokovno znanje dovoljujeta, da je kreativnosti odprta prosta pot in rezultat predstavljajo izvrstni izdelki organskega izvora za posebne namene. Organski izdelki Haut-Segala so najboljši način, kako občutiti prednosti narave na lastni koži. Izdelki so na voljo v lekarnah in drogerijah, trgovinah za zdravje in lepoto, v kozmetičnih salonih in trgovinah z naravnimi izdelki.

pokrajina Aveyron

Aveyron je kraj strasti, strasti narave, ki nas preseneča na vsakem koraku in v vsakem letnem času s kontrastnimi pokrajinami in toploto njenih prebivalcev, ko s ponosom, napredkom in inovativnostjo opravljajo vsakodnevne naloge. Viadukt Millau je verjetno eden najlepših simbolov te neprestano spreminjajoče pokrajine.

Področje Aveyron je mešanica tradicije, kulture, inovacij, zgodovine in okusov ter strasti, izražene v živeči kulturi. Ségala je eno od teh posebnih mest v Aveyronu, “deželi tisočih dolin”, kjer so se bogata tradicija, človeška sposobnost in radodarnost narave ohranili.

Podjetje s ponosom nosi lokalni naziv "Aveyron, pravo življenje", ki v lepi luči predstavlja ljudi, podjetja in pokrajino regije. Z znamko se zavezujejo za vrednote v laboratoriju: resnica, zanesljivost, spoštovanjein strast. Cilj je vsak izdelek proizvesti s skrbjo tako do okolja, kot tudi telesa. Haut-Segala si prizadeva, da je s pomočjo njihovih izdelkov možno prepoznati pravo, naravno lepoto.

certifikat za organsko kozmetiko

Poleg Ecocerta, ki preverja in certificira proizvodnjo naravne kozmetike in katerega dejavnost je urejena in priznana s strani državnega organa, se Haut-Segale Laboratory drži tudi Cosmebio listine. Sprejeta je bila leta 2002, združuje pa različne strokovnjake, ki potrošnikom zagotavljajo kozmetične izdelke visoke kakovosti, ki izpolnjujejo spodnje kriterije:

 • rastlinske ali mineralne surovine naravnega izvora, po možnosti proizvedene z uporabo nadzorovanih metod ekološke pridelave
 • brez različnih PEG (polietilen glikolov), brez sintetičnih barvil in dišav
 • brez GSO (gensko spremenjenih organizmov) in parabenov, brez testiranja na živalih in brez izdelkov živalskega izvora
 • pakirani brez odvečne zunanje embalaže
 • optimalna biorazgradljivost in recikliranje embalaže ter vseh proizvodnih odpadkov.

Sestavine okolju prijazne organske kozmetike:

 • najmanj 95 % sestavin končnega izdelka je naravnih ali naravnega izvora
 • najmanj 95 % vseh rastlinskih sestavin je certificiranih.

Rastlinska olja

so pridobljena s prvim hladnim stiskanjem skrbno izbranih semen, cvetov ali plodov. Ta postopek zagotavlja, da naša olja za nego telesa vsebujejo vse bistvene elemente rastlin in s tem tudi vse aktivne lastnosti, ki so naravno prisotne v njih. Občutite razliko!

 • 100% čista in naravna
 • bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami in vitamini
 • brez konzervansov
 • brez dodanih dišav
 • brez testiranja na živalih
 • eno olje je večnamensko (obraz, telo, lasje)
 • hitra in enostavna uporaba!

Cvetne vode

so shranjene v modro obarvanih stekleničkah zaradi hlapnih sestavin rastlinskih izvlečkov, ki predstavljajo njihove aktivne učinkovine. Vsaka cvetna voda je najprej in predvsem nežen izdelek za nego kože, idealen tako za obraz kot telo, bodisi kot losjon ali tonik. Zaradi aktivnih botaničnih sestavin delujejo adstringentno, učvrstitveno, pomirjajoče in osvežilno.