Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Hitri vodič za izbiro pravega seruma CASMARA

23. februar 2018 | Novice



Najboljši način za sijočo kožo pri petdesetih je, da zanjo začnemo skrbeti že v svojih dvajsetih.

Znaki prezgodnjega staranja kože, kot so podočnjaki, gubice ali ohlapna koža, se lahko pojavijo kot posledica neustrezne skrbi za preprečevanje poškodb kože zaradi zunanjih dejavnikov.

Zapomnite si, da je pomembno na nego kože gledati kot na vsakodnevno rutino:
  • očistite obraz
  • nanesite serum
  • okrepite učinek seruma z vlažilno ali hranilno kremo.
Zadnja dva koraka lahko tudi združite, tako da kremo zmešate z nekaj kapljicami seruma. Mešanica seruma in kreme bo poskrbela za zares brezhibno kožo. Ne pozabite, da so vse Casmarine formule povsem medsebojno kompatibilne in se pri mešanju perfektno ujemajo.

Serumi CASMARA so intenzivni koncentrati z najnovejšimi aktivnimi sestavinami, ki delujejo od najglobljih plasti kože navzgor. Njihova struktura je lahkotna in brezoljna, zato se hitro vpijejo v kožo. Uporabljamo jih lahko v vseh letnih časih. Različne vrste serumov poskrbijo prav za vse potrebe kože: čiščenje, antioksidacija, učvrstitev, poživitev, regeneracija, pomlajevanje, ...

Preverite spodnje nasvete in ugotovite, kateri serum je primeren za vašo kožo!

Kako vedeti, kateri serum je najbolj primeren za vašo kožo?

Preventivni serumi

Medla in pusta koža?

Izognite se občutku zategovanja in oživite pomlajen in bleščeč videz, ki si ga želite. Purifying serum obnavlja energičnost in vitalnost kože, saj celice oskrbuje s kisikom na dva različna načina, tako da dostavlja čisti mikro-enkapsulirani kisik direktno do celic in obenem stimulira celično dihanje. Njegova hidrogelna tekstura je neverjetno nežna, lahka in hkrati vlažilna.

Ta serum izboljša delovanje celic, ki sprejemajo kisik ... in hkrati čisti kožo!
Prvi znaki staranja?

Antioksidant serum preprečuje nastanek znakov staranja in zaščiti kožo pred zunanjimi dejavniki, zahvaljujoč starodavnemu antioksidantu: goji jagodam. To super sadje s Himalaje pomaga upočasniti in preprečiti oksidacijo molekul v koži. Poleg tega serum vsebuje vlažilno aktivno sestavino, pridobljeno iz pese in medu, ki pripomore k hidraciji kože.


Anti-aging serumi

Borite se proti izraznim linijam, gubam in pomanjkanju čvrstosti kože.

Hydra lifting plus serum vsebuje morske aktivne sestavine, ki oživijo kožo in ji povrnejo volumen. Zahvaljujoč intenzivnemu koncentratu morske plazme kožno tkivo oživi in se okrepi, pri tem pa pride do obnovitve in preoblikovanja obraza. Poživi delovanje energijskega sistema celic in poveča čvrstost ter hidracijo kože. Spoznajte lastnosti tega 100% naravnega seruma.

Renovating serum ima botoks efekt in skrbi za zapolnitev gubic. Pomaga obnoviti kožo, tako da gladi gubice in izrazne linije ter s tem izboljša kožni mikro-relief. Hkrati deluje kot aktivni celični regenerator, ki pomaga odpraviti nečiste in aknaste točke na koži ter vzpostavi njeno ravnovesje. Z lahko brezoljno teksturo preprečuje, da bi se starost odražala na videzu vaše kože.


Pomlajevalni serumi

Zavrtite čas nazaj!

Vitalizing serum intenzivno obudi vašo kožo. Celicam dovaja dvojno energijo za povrnitev čvrste in sijoče kože. Zahvala za to gre bogati sestavi z vitaminom C, koencimom Q10 in kreatinom, katerih kombinacija je ključ za energično, čvrsto in elastično kožo mladostnega videza.
IZBERITE SVOJ SERUM IN POSKRBITE, DA BO VAŠA KOŽA ZAHVALJUJOČ PROFESIONALNI KOZMETIKI CASMARA BREZHIBNA.