Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Dogodki

Blogerji o nas

7. maj 2016 | Dogodki



21st Century Girl



Že takoj na začetku sem opazila, da imajo vsi Casmarini izdelki izredno prijeten ter nevsiljiv vonj. Kaj je lahko boljšega od kvalitetne nege obraza z dišečimi izdelki?! Komaj čakala kateri vonj me bo presenetil naslednji. :)

Kljub temu, da je bil pokrit ves moj obraz je bila to zelo prijetna izkušnja. Ker je maska prekrila še oči sem se lahko popolnoma sprostila in uživala.
Po pretečenem času je Eva z enim potegom odstranila masko z mojega obraza, z neverjetno lahkoto. Popolnoma brez kakršnega koli cukanja ali neprijetnega občutka na koži. Nad samim rezultatom in odtisom mojega obraza, v rokah kozmetičarke, sem bila prav navdušena.

Serum in krema sta odlično navlažila mojo kožo ter jo poživila naredila bolj elastično. Res super izdelka, ki bi ju z veseljem vključila v vsakdanjo rutinsko nego obraza.

Moja koža je po negi obraza s Casmara kozmetiko kar žarela. Največ zahvale za to ima verjetno prav peel-off maska.

Sama nisem mogla verjeti, ko sem se pogledala v ogledalo, saj je bila moja koža kot prerojena. Brez mastnega leska, brez rdečice, zdrava in lepa. Na dotik je bila zelo mehka in nežna, hkrati pa so bile tudi moje sicer kronično izsušene ustnice zelo dobro navlažene. Rezultat je trajal še kakšen dober teden po negi obraza in lahko povem, da so tudi moje ustnice še sedaj v veliko boljšem stanju kot pred tretmajem s Casmara kozmetiko.
Brez pretiravanja ti lahko povem, da je nega obraza s Casmaro pravo prestižno razvajanje, ki ne neguje samo tvoje kože pač pa razvaja tudi tvoje čute.

za ogled celotnega članka sledite povezavi tukaj