Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Spomladanska depilacija

3. maj 2017 | Novice

Pomlad je letni čas, v katerem depilaciji posvetimo največ pozornosti. Hkrati pa je to obdobje, ko je naša koža najbolj občutljiva, zato lahko hitro pride do nezaželenih poškodb ali okužb, že ob najmanjših praskah ali odrgninah.

Pred tridesetimi leti je bila občutljiva koža znana težava, s katero se je spopadalo 30% prebivalstva. Danes se je ta številka dvignila na več kot 50%. Poleg genetskih in dednih razlogov moramo upoštevati še druge dejavnike, kot so onesnaževanje, UV žarki, nezdrava prehrana, stres in pretirana uporaba gelov za prhanje, mil in deodorantov.

Depilacija z voskom med ženskami še vedno velja za eno izmed najbolj priljubljenih tehnik depilacije, a tudi pri tem moramo upoštevati zgoraj omenjeni podatek. Torej, tudi po depilaciji bo 50% ljudi še vedno imelo težave s preobčutljivo kožo, predvsem na občutljivih področjih, kot sta področje okoli dimelj in pod pazduho.

Naš nasvet je, da pred depilacijo kožo temeljito navlažite – na ta način bo bolj voljna in hidrirana, hkrati pa se bo po depilaciji hitreje povrnila v naravno ravnovesje.

Pri Maystaru verjamemo, da je izdelava posebnih voskov za občutljivo kožo izjemno pomembna, saj se s to težavo spopada več kot polovica žensk. Različne vrste smole, ki jih vsebujejo nekateri voski, v kombinaciji z drugimi sestavinami lahko povzročijo še več težav za občutljivo kožo.

REŠITEV: STARSOFT

Starsoft je prava izbira za kožo, ki potrebuje skrbno nego. Celotna linija izdelkov je dermatološko testirana in formulirana z nevrosenzoričnimi aktivnimi učinkovinami, ki poskrbijo za izjemno hitro okrevanje kože in imajo takojšen učinek.

Starsoft je nov ekskluzivni koncept voskanja, ki daje poudarek negi kože. Ta novi tretma enostavno zagotavlja izjemne rezultate depilacije, obenem pa pusti kožo mehko, navlaženo in brez rdečice.



Originalni prispevek si lahko preberete na povezavi maystar.es/.../springtime-hair-removal' target='_blank' rel='nofollow'>maystar.es/...
Sledite Starpil BLOG & NEWS maystar.es/...