Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Mraz, velika lepotna skrivnost

22. november 2018 | Novice


Mraz, velika lepotna skrivnost

Izboljša prekrvavitev, zmanjša pojav gubic in podočnjakov ter učvrsti kožo. V članku si preberite vse pozitivne lastnosti, ki jih prinaša mraz.

Ja, mraz je prav zares izjemno pomemben zaveznik kože, ki poskrbi za njeno lepoto in zdravje. Vsi si želimo popolno kožo, po izgledu podobno takšni, kot jo imajo skandinavske ženske – in resnica je v tem, da je njihova koža veliko bolj zdrava kot pri ženskah, ki živijo v toplejšem okolju. Mraz deluje kot tonik, ki pomaga prečiščevati pore in izboljšati njihovo delovanje, obenem pa upočasnjuje proces staranja.

Zakaj je mraz prijeten za našo kožo?

Mraz deluje zelo stimulativno, saj nam pomaga, da se prebudimo in zastavimo svoj dan. Aktivira nas tako od zunaj kot od znotraj in ima zelo blagodejen učinek na našo kožo; aktivira krvni obtok in nas na splošno krepi. To je naravni sistem, ki okrepi telo in nam vsakodnevno omogoča bolj čvrst in mladosten videz kože.

Priporočamo vam, da obraz vsak dan umijete s hladno vodo. Pozimi sicer to ni najbolj prijetno, a tudi takrat si lahko to nalogo olajšamo tako, da obraz najprej umijemo z nekoliko toplejšo vodo, nato pa postopoma znižujemo temperaturo vode.
Umivanje obraza s hladno vodo ima številne pozitivne učinke:
  • Izboljša prekrvavitev, povečana je tudi proizvodnja kisika v koži.
  • Preprečuje zabuhlost in pojav podočnjakov.
  • Napne in učvrsti kožo po vsem obrazu.
  • Pomaga pri zmanjšanju števila gubic.
  • Izboljša mišični tonus.

Ampak za popolno nego kože to še ne bo zadostovalo – koži moramo namreč posvetiti tudi nekaj profesionalne nege...

CASMARA vam pomaga pri znižanju temperature kože na obrazu

Sedaj, ko poznate nekaj pozitivnih učinkov delovanja mraza na kožo, si predstavljajte, kakšne rezultate lahko dosežemo, če temperaturo kože znižamo za kar 6° Celzija.
Kako?

Z Algae Peel-off maskami za obraz, ki kožo učvrstijo in tonirajo, obenem pa odvajajo odvečne snovi in s tem zmanjšujejo zabuhlost in pojav podočnjakov. Mraz prebudi krvni obtok, kar ima takojšnji učinek na zmanjšanje zabuhlosti okoli oči.

Že po prvi uporabi teh mask boste opazili vidne rezultate. Sproščeno, spočito, lepo in čvrsto kožo ter izravnane gubice.

Za razliko od drugih mask za obraz so edine maske na svetu, ki omogočajo delovanje tudi na tistih področjih, ki jih druge ne dosežejo. Imajo posebno teksturo, ki omogoča, da prekrijemo tudi oči in ustnice – in sistem odstranitve Peel-Off mask omogoča, da jih odstranimo v enem kosu, brez čiščenja z vodo.

Te maske za obraz povzročjo blag, prijeten pritisk na podlago, kar omogoča globljo penetracijo snovi, ki smo jih pred tem nanesli s kremo. Enako velja za aktivne sestavine, ki sestavljajo masko, ki pa se med različnimi vrstami mask nekoliko razlikujejo.


Morate jih preizkusiti! Še nikoli niste videli kaj podobnega.

Skrivnost popolne kože!

CASMARA, kozmetika brez meja

Originalni prispevek si lahko preberete na povezavi www.casmara.com/...
Sledite Casmara BLOG & NEWS na povezavi http://www.casmara.com/en/blog/