Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 70 €
01 832 34 94
infolinea-kozmetika.si
sledite nam

Novice

Zadnje novice iz sveta kozmetike proti vidnim znakom staranja

31. januar 2017 | Novice


Zadnje novice iz sveta kozmetike proti vidnim znakom staranja

CASMARA predstavlja nov revolucionarni lepotni načrt, imenovan AgeDefense. Lepotni načrt, ki v zavezništvu z obrazom poskrbi, da koža izgleda pomlajeno in zdravo. Bi radi spoznali najboljšo obrambo proti staranju?

Različne vrste obrambe poskrbijo, da je naša koža zaščitena pred zunanjimi vplivi. Prvi obrambni sloj kože se imenuje Eco Flora in velja za najmočnejšo vrsto obrambe, saj jo sestavljajo PROBIOTIKI, ki izboljšajo naravno obrambo in s tem preprečijo nastanek vidnih znakov staranja.

PROBIOTIKI so naravni zavezniki naših teles, saj poleg spodbujanja aktivnosti in rasti obrambnih celic opravljajo še druge vitalne funkcije: prejemajo hrano od PREBIOTIKOV za doseganje ravnovesja in pravilno delovanje celic.

Raziskave so pokazale, da je dobro stanje te prve obrambne plasti (Eco Flore) bistvenega pomena za ohranjanje pomlajene in zdrave kože. To je tudi razlog, da so pri CASMARI ustvarili AgeDefense, ekskluzivni lepotni načrt s 360° anti-aging sistemom s PRO & PREBIOTIC TEHNOLOGIJO.
AgeDefense je najnovejša kozmetična inovacija, oblikovana iz prebiotikov, probiotikov in tehnološko naprednih naravnih aktivnih sestavin, ki omogočajo doseganje spektakularnih rezultatov, vidnih na koži.

Kaj je PRO & PREBIOTIC tehnologija?

Gre za kombinacijo prebiotikov in probiotikov, ki imajo skupaj 360° učinek na kožo. Okrepijo prvo obrambno plast kože tako, da naredijo obrambni ščit, ki deluje proti vidnim znakom staranja. Ta spodbuja sintezo kolagena, izboljša kohezijo keratinocitov in pospešuje obnavljanje celic ter učvrsti kožo, kar ustvari takojšnji učinek proti gubam. Vse to z namenom enakomerno uravnotežene in zdrave kože.

Kaj je 360° ANTI-AGING sistem?

To je vsestranska anti-aging revolucija! AgeDefense deluje na podlagi novega 360° sistema, ki deluje tako od zunaj kot tudi od znotraj proti vsem znakom, ki so povezani s staranjem. Zagotavlja posebne aktivne sestavine, ki od zunaj okrepijo prvo obrambno plast kože (Eco Floro), od znotraj pa kožo povrnejo na raven mladosti. Zagotavlja izredno učinkovito celostno zaščito proti znakom staranja.

Kakšen vpliv na kožo pravzaprav ima AgeDefense?

  • 360° anti-aging učinek: boj proti vsem vidnim znakom staranja, tako od zunaj kot tudi od znotraj.
  • Izboljšanje biosenzoričnih sposobnosti kože.
  • Oblikuje se obrambni ščit proti škodljivim vplivom in preprečuje oksidacijo.
  • Stimulira se sinteza kolagena, izboljša se kohezija keratinocitov.
  • Prva obrambna linija kože se močno okrepi.
  • Pospeši se hitrost obnove celic.
  • Optimalna kombinacija vlažilnih in hranilnih snovi.

Kakšne revolucionarne rezultate prinaša AgeDefense?

Tretma bo izboljšal videz vaše kože, hkrati pa bo ustavil in preprečil pojav vidnih znakov staranja tako, da se koža učvrsti in da se v njej vzpostavi pravo ravnovesje. Obraz postane zaščiten, zdrav in sijoč. Število in globina gub se zmanjša, koža pa ponovno oživi. Z AgeDefense obraz pridobi tako vlažilne kot hranilne snovi, kar mu daje svilnato in gladko teksturo.

AgeDefense lepotni načrt!

AgeDefense je popoln tretma, ki preobrazi vašo kožo v zdravo in naravno sijoče stanje. Za ženske, ki imajo aktivno življenje, neustavljivi dnevni ritem in za tiste, ki vedo, kakšno nego želijo zagotoviti svoji koži.



Izdelki, ki so del lepotnega načrta AgeDefense, so:

  • Ekskluzivni profesionalni tretma za profesionalne salone CASMARA, ki sledi inovativnemu in personaliziranemu 6 faznemu sistemu, kombiniranemu z masko PREBIOTIC IONISABLE MASK 3020To je avantgardna ionisable maska s tehnologijama PRO & PREBIOTIC in peel-off, ter s 360° anti-aging učinkom. Je edina maska na svetu, ki ima te inovativne karakteristike: unikatna sestava, ki koži zagotavlja PREBIOTIKE, ki vodijo v celovito anti-aging nego in hkrati spodbujajo učinke PROBIOTIKOV, ki jih nanesemo na kožo med tretmajem. Njena ionizacijska sposobnost poveča penetracijo aktivnih sestavin za doseganje izjemnih rezultatov.

  • AgeDefense krema za obraz za podaljšano nego doma. Naravna 360° anti-aging krema s PRO & PREBIOTIC TEHNOLOGIJO. Ta ekskluzivna formula temelji na prebiotikih, probiotikih in tehnološko naprednih aktivnih sestavinah. Ima tekočo teksturo in je primerna za vse tipe kože. Anti-aging krema za obraz je bistvenega pomena pri domači uporabi, saj z njo dosežemo odlične rezultate po profesionalnem tretmaju. Revolucionarna anti-aging krema!

AgeDefense je popoln tretma, ki zagotavlja izjemne rezultate na vašem obrazu. Še nikoli niste videli kaj podobnega!

Originalni prispevek si lahko preberete na povezavi www.casmara.com/...anti-aging-cosmetics/' target='_blank' rel='nofollow'>www.casmara.com/...
Sledite Casmara BLOG & NEWS na povezavi www.casmara.com/...